El CBT i CB Valls guanyen i el CB Salou cau contra el líder

Els salouencs van perdre a l'última jugada

Jabs Newby, l'últim fitxatge del Salou, durant el partit.

El CB Salou cau contra el Huesca en un partit d'alta tensió (60-67)Gerard Martí

El CBT de Berni Álvarez i el CB Valls de Víctor Neila van recuperar el somriure després de caure derrotats la setmana passada amb una victòria aquest cap de setmana. Els de Berni Álvarez van superar el CN Helios per 58-64. Tot i que el conjunt blau va deixar el partit encaminat aviat, els locals van reaccionar al descans per obligar al CBT a posar una marxa més. El CB Valls va superar la mala ratxa de dues derrotes seguides amb un partit plàcid contra l'Esparreguera. Els de l'Alt Camp van apallissar per 79-54 als seus rivals en un partit en el qual Besora va ser el més anotador.

El CB Salou, a LEB Plata, va caure contra el líder, l'Hestia Menorca per 67-68 a l'últim segon. Els de Jesús Muñiz van dominar en els dos primers quarts, però el Menorca va començar a retallar distàncies després del descans i, a l'última jugada, va donar la volta al duel