El Calafell guanya i aprofita la punxada del Reus contra el Noia

Martí Casas va ser decisiu amb un pòquer de gols

Martí Casas renova i seguirà al Calafell la pròxima temporada

Martí Casas renova i seguirà al Calafell la pròxima temporadaCalafell

El CP Calafell de Ferran Torres es va emportar una victòria molt valuosa contra el Voltregà. Martí Casas va tornar a brillar amb llum pròpia amb un pòquer de gols que va ajudar a segellar el 5-6 final.

No va ser un partit fàcil pels verds. El Voltregà va marcar el primer, però el Calafell va saber remar a través de Ferrer i Martí Casas per posar l'1-2 abans del descans. A la sortida, el conjunt local va tornar a empatar i, de fet, va donar la volta a l'electrònic momentàniament. El Calafell, però, va trencar el partit al seu favor i, amb Martí Casas com a botxí, va guanyar per 5-6 i va empatar a 36 punts amb el Noia i el Reus.

El conjunt roig-i-negre va punxar al Palau d'Esports per 4-4 contra el Noia. Els de l'Alt Penedès són els eterns candidats, però el Reus va saber gestionar els avantatges per posar-se 4-2 a la segona part, però el Noia va acabar salvant un punt.