El Reus FC Reddis remunta el Catllar per mantenir el lideratge

La UE Valls va superar l'Ascó per 2-1

El Reus FC Reddis remunta el Catllar per mantenir el lideratgeJordi Coll

El Reus FC Reddis i l'UE Valls mantenen la seva pugna per la primera posició de Primera Catalana. Els roig-i-negres van patir de valent després de remuntar el seu partit contra el Catllar. Els de Marc Carrasco van veure com en el primer quart d'hora el partit es complicava per un gol de Bilal El Bakkali de penal.

A l'inici de la segona meitat, el mateix golejador va marcar el 0-2, però els reusencs no es van rendir davant la seva afició. En qüestió de quinze minuts, el Reus va fer l'èpica i va aixecar la diferència gràcies als gols de Sardà, Jaime i Argilaga. Amb aquesta victòria, el Reus FC Reddis va mantenir un lideratge que la UE Valls amenaçava quedar-se.

Els de la capital de l'Alt Camp també van tenir un derbi provincial i Aitor Serrano es va encarregar de donar la victòria amb un doblet que va mantenir els d'Ascó en posicions de descens.