El CB Salou surt del descens amb una victòria aclaparadora (84-69)

Els de Jesús Muñiz no van donar opció a l'Horta Godella

El CB Salou surt del descens amb una victòria aclaparadora (84-69)CB Salou

El CB Salou surt del descens per la porta gran. Els de Jesús Muñiz superen a l'Horta Godella per 84-69 i aconsegueixen la gesta de sortir de la zona de descens. Els salouencs van aprofitar la punxada dels cinc equips que es troben a la part baixa de la classificació gràcies a un partit complet en el qual van ser clarament superiors als seus rivals.

El partit va començar amb un ensurt del rival. L'Horta Godella va aconseguir un parcial de cinc punts, però poc més va poder allargar la seva superioritat en el marcador. El CB Salou es va posar a la feina i tot just abans de l'últim minut del primer quart es van posar per davant a l'electrònic. Artur Alaminos va encertar el triple final per donar el primer cop als rivals i marxar al segon període 19-16.

A l'inici del segon quart, un tir de Bressan tornava a posar el conjunt rival amb la iniciativa del partit, però fins aquí va arribar la competitivitat. Artur Alaminos va iniciar l'estampida amb un triple i l'empenta salouenca va acabar per esclafar l'Horta Godella. Olechnavicius, Baltà, Aragonès i Newby apareixien. El CB Salou estava encertat i tots els jugadors aportaven rascaven punts per ampliar la distància. Els de Muñiz estaven especialment encertats des de la línia de tres punts, Alaminos les encertava totes. En el joc interior, el CB Salou també extreia petroli. Oscar Ngomo i Ronnie Gombe anotaven des de la línia de tir lliure i enviaven el partit al descans amb 46-35 a l'electrònic.

El CB Salou es trobava còmode, però no hi havia temps per badar. Els de Muñiz s'enfrontaven contra un rival directe i havien de guanyar com sigui, així que a la represa van incrementar encara més la intensitat. L'inici del tercer quart va ser tot un monòleg del CB Salou. En qüestió de quatre minuts, els locals van aconseguir un parcial de 17 punts. L'Horta Godella va intentar trencar la dinàmica, però no va evitar que els salouencs arribessin a l'últim quart 69-44.

Amb aquest coixí de punts, el CB Salou es va relaxar una mica. L'Horta Godella ho va aprofitar per col·locar-se a catorze punts. El CB Salou sabia que no havia de forçar la màquina per tancar el partit, així que, gràcies a l'encert d'Alaminos, que estava pletòric des de la línia de tres encertant 4 dels 6 triples que va tirar, i també d'Aragonès, van acabar per rematar el duel per posar el 84-69 final a l'electrònic.