El CB Valls supera el Sese i se situa tercer (82-73)

Els de Víctor Neila van aprofitar la punxada del Martinenc

El CB Valls supera el Sese i se situa tercer (82-73)CB Valls

El CB Valls de Víctor Neila va guanyar contra el Sese al Joana Ballart en un partit que van haver de remuntar. El conjunt rival va dominar el primer període, però els vallencs van contestar i van fer del partit un monòleg blanc-i-vermell.

La remuntada, però, va ser treballada durant el segon quart. Els locals començaven el duel cinc punts per sota. Guillem Fàbregas i Jordi Llagostera es van posar l'equip a l'esquena i van retallar distàncies a poc a poc. Els vallencs es van fer forts en defensa i van acabar donant la volta a l'electrònic per marxar al descans amb avantatge (48-42).

A l'inici del tercer quart, el Sese va tornar a posar-se per davant, però l'alegria els va durar poc i el CB Valls va establir un domini que va arribar fins al final del partit. Amb aquest triomf, els de Neila van aprofitar l'ensopegada del Martinenc i es van situar tercers en solitari.