El CV Sant Pere i Sant Pau enceta l'any amb el mateix domini (3-1)

El CV Roquetes va superar el Torredembarra

L'equip del CV Sant Pere i Sant Pau celebrant la victòria contra el CV San Roque.

El CV Sant Pere i Sant Pau consolida la seva ratxa amb esforç i treballCV Sant Pere i Sant Pau

El CV Sant Pere i Sant Pau va estrenar la nova pista del seu pavelló amb una gran victòria contra el Mediterráneo Castellón per 3-1. El darrer dissabte, els cooperativistes van jugar el seu primer partit de l'any. Després de gairebé un mes amb la lliga aturada per les vacances de Nadal, els vermells van tornar amb la mateixa força del primer dia. Malgrat tot, el Mediterráneo Castellón va posar les coses difícils.

El primer set el van començar dominant els visitants, però els de Vlado Stevovski són experts a l'hora de remuntar les adversitats. Samuel Pacheco va liderar la remuntada i es van emportar el set per 25-23. El segon va ser més còmode i els locals van guanyar per 25-20. El conjunt visitant va guanyar el tercer set i va allargar el duel una mica més, però els d'Stevovski van establir el seu domini absolut en un últim quart que van dominar sense pietat (25-16). Els tarragonins es mantenen segons amb quatre punts de diferència respecte a l'Illa Grau, el primer classificat, que segueix sense fallar.

Per la seva banda, el CV Roquetes es va emportar el duel provincial contra el Cèvol Torredembarra per 3-2.