El CB Salou cau contra el Huesca en un partit d'alta tensió (60-67)

Els de Jesús Muñiz han remat contra l'adversitat fins a l'últim quart, però van acabar derrotats

Jabs Newby, l'últim fitxatge del Salou, durant el partit.

El CB Salou cau contra el Huesca en un partit d'alta tensió (60-67)Gerard Martí

El CB Salou de Jesús Muñiz va caure contra el Peñas Huesca per 60-67 al Pavelló del Milà. El partit va ser d'alta tensió, la igualtat era màxima, però els aragonesos es van imposar a l'últim quart i van tallar la remuntada salouenca de després del descans.

El CB Salou jugava una nova final i va començar el duel amb la intensitat que es requereix. Aragonès i Olechnavicius van fer que el partit comencés amb bon peu. Els blaus guanyaven per 6-2,però el Peñas Huesca també jugava amb determinació i des del tir exterior van mostrar els ullals. El partit es va igualar, els dos equips s'intercanviaven punts i CJ Barkdale va destacar amb un gran tap per tallar un atac rival i acabar la jugada de contraatac amb una esmaixada. El Huesca amenaçava la remuntada des de la línia de tres, però el CB Salou va tancar el primer quart per davant a l'electrònic.

L'inici del segon quart va començar amb l'empenta que av deixar el primer. Jabs Newby, l'última incorporació del CB Salou, va ser el protagonista dels primers minuts, perquè va ser l'encarregat d'igualar el marcador cada vegada que el Huesca es posava per davant. Tot i això, el conjunt d'Aragó va començar a distanciar-se des de la línia de tres i la de tir lliure. L'àrbitre va castigar la defensa del Salou amb diverses personals i el Huesca es va posar fins a vuit punts de distància. El partit va marxar al descans 29-36.

El temps de descans va ser beneficiós pel conjunt de Jesús Muñiz. En els primers minuts del tercer període van ser capaços d'igualar el partit i, llavors, va començar la batalla. El partit es va estancar i, encara que els atacs arribaven a les dues cistelles, l'electrònic no es movia. Quan ho va fer, va ser des de la línia de tir lliure. La igualtat era màxima, però el Huesca es va portar l'avantatge a l'últim quart marxant 44-48 en el tercer.

La diferència era mínima, tant a l'electrònic com en el nivell de joc, així que tot es va haver de decidir a l'últim quart. Olechnavicius i CJ Barksdale anotaven, però el Huesca no va perdre la iniciativa. Amb el pas dels minuts, els aragonesos cada vegada trobaven més oportunitats per a agafar distàncies i el CB Salou errava els seus atacs amb mala fortuna. El conjunt rival es va posar a sis punts i amb un triple de Gallardo, el marcador indicava 54-62 a dos minuts per al final. Tocava forçar l'èpica i, de nou, contra el Huesca. L'ambient del partit va anar convertint-se en una calma tensa. El Huesca no tenia cap pressa i el CB Salou no volia precipitar-se. S'havia de remuntar, però no de qualsevol manera. CJ Barksdale i Olechnavicius van ser decisius i, amb dos triples, van deixar la victòria només a dos punts. Quan faltava un minut per al final, el Huesca estava a cinc de distància de nou amb un tir in extremis de N'Guessan. Aquest va ser definitiu, el CB Salou es va esforçar al màxim, però al final va acabar caient al Pavelló del Milà després d'un partit d'alta tensió.