Dioni es carrega un Nàstic amb ressaca de la Copa (1-3)

Els grana no van trobar la seva millor cara i van caure en el primer partit de lliga de l'any

Dioni es carrega un Nàstic amb ressaca de la Copa (1-3)Nàstic

El Nàstic va completar la primera setmana del gener amb una nova derrota al Nou Estadi Costa Daurada.Dionies va carregar l'AtléticoBalearesa l'esquena i va desfer a un Nàstic que encara tenia la ressaca de la Copa del Rei. Després de l'esforç del partit contra l'Osasuna, els grana van mostrar una cara més grisa. Lluny de l'agressivitat i empenta que es va mostrar dijous.

A l'inici de la primera meitat es va veure quin seria el guió de seguida. L'AtléticoBaleares, un equip que no jugava des del 18 de desembre i, per tant, estava més descansat, va sortir a no deixar jugar al Nàstic. Els illencs pressionaven la sortida de pilotagranai els de RaülAgnéaviat van cedir al seu rival.

Els grana tenien les seves espurnes en atac, però estaven lluny de generar ocasions perilloses. Eren situacions de joc directe, sense gaires transicions i un ritme una mica accelerat. Amb tot, la millor acció del Nàstic va arribar en una jugada de córner. Marc Fernández, que va debutar a lliga, es va presentar en una alternativa aBonillades de les jugades d'estratègia. El català la va posar al primer pal i Quintanilla es va alçar per sobre la resta per rematar l'esfèric i enviar-lo a l'escaire.

A la mitja hora, el duel es va quedar com el temps del dia: gris i fred. Els dos equips no trobaven el millor joc, però era l'AtléticoBalearesqui més s'apropava a la porteria amb perill. En una d'aquestes, la pilota es va filtrar entre la defensa grana, sobrepassant aJosema, que no va arribar al tall, iDionino va perdonar davant deManuGarcía.

Els illencs s'avançaven i el Nàstic rebia el cop. A la següent jugada,Olartuava tenir el segon amb un xut llunyà després d'una errada a la sortida de la pilota grana, però el remat va sortir fora per poc. El partit no es va moure més al primer temps i el Nàstic va marxar al descans amb derrota.

Agnéva veure la falta de dinamisme en atac i va donar entrada aAarónReyi aLupu. Els canvis van fer efecte immediat. Tots dos van interactuar en el primer minut de joc en una jugada que va acabarLupuamb un xut llunyà. L'equip va guanyar un extra d'energia i va dominar l'inici de l'encontre. Quan tot indicava que la rauxa inicial s'havia acabat, va arribar el gol de l'empat grana. Joan Oriol la va posar a l'àrea i Marc Fernández va rematar amb el peu per igualar el marcador.

L'alegria de l'empat no va durar gaire perquè, dos minuts després, l'AtléticoBalearesva respondre amb un altre cop deDioni. El davanter va triangular ambCanarioi va desfer la defensa grana per marcar l'1-2. Els grana van veure com els seus esforços per empatar el duel se n'havien anat en orris en un vist i no vist. Tocava remar una altra vegada i el Nàstic tornava a notar-se massa accelerat a l'hora d'elaborar les jugades. Es movien mésràpidles cames que el cap i el conjunt tarragoní era incapaç d'apropar-se amb criteri a la porteria rival.

Després de minuts d'incertesa, el Nàstic va tenir la seva opció. Nil Jiménez va guanyar la banda i va fer una centrada per sota.AarónReyla va deixar passar iGuillermova rematar a boca de canó, però el porter se la va aturar. Poc després, el davanter grana la va tornar a tenir després d'una errada defensiva, però tampoc es va sortir amb un remat. Fa cinc partits queGuillermono marca, sense comptar la Copa del Rei, i la sequera va continuar un partit més, perquè no es va mostrar encertat. Més a prop de l'empat va estar Marc Fernández amb un xut excel·lent de falta directa que es va estavellar al travesser.

Els minuts passaven i el Nàstic perdia intensitat. L'àrbitre va donar sis minuts de descompte, però qui els va aprofitar va ser el conjunt balear.Dioniva acabar per rematar el conjunt d'Agnéamb un hat-trick. Tres jugadors rivals es van plantar a l'àrea i quanDionila va agafar a la frontal, ningú el va tapar i va marcar l'1-3 a plaer. No hi havia temps per més, el Nàstic patia la ressaca de l'esforç de la Copa i va perdre l'oportunitat d'entrar al play-off en el primer duel de l'any.