El Nàstic cau amb honor contra l'Osasuna (1-2)

Els grana van lluitar de tu a tu contra un Primera fins a l'últim minut de la pròrroga

El Nàstic cau amb honor contra l'Osasuna (1-2)Nàstric

El Nàstic de Tarragona va acabar eliminat de la Copa del Rei per 1-2 contra l'Osasuna. Els grana van plantar cara aun Primerade tu a tu durant tot el partit, lluitant fins a l'últim minut de la pròrroga senseabaixarels braços, però, al final, no van aconseguir la gesta i s'acomiaden d'una competició amb la mirada ben alta.

El Nàstic va entrar en el partit amb el ganivet entre les dents. Jugar contraun Primerail·lusiona i els d'Agnéno es van deixar acoquinar pel rival. Els primers deu minuts delduelvanser clarament grana. El Nàstic allargava la possessió i, a poc a poc, s'apropava a la porteria rival. La primera ocasió va venir d'un centre deBonilla.

Marc Álvarez va saltar al remat, però no va arribar per centímetres. L'energia grana no s'esgotava i també pressionaven la sortida de pilota, provocant alguns errors de la defensa. El Nàstic s'agradava i plantava cara aun Primerai les 8.282 ànimes que van estar al Nou Estadi Costa Daurada van vibrar animant al seu equip.

Malgrat la forta entrada al partit, el Nàstic s'enfrontava a un rival poderós i, al minut 11,ChimyÁvilava recordar als d'Agnédel que són capaços. El davanter argentí va engaltar una centrada de córner amb la cama i la pilota es va estavellar amb el pal. El xut va ressonar a tot el Nou Estadi i l'Osasuna va començar a mostrar els seus galons d'equip de Primera amb opcions d'Europa League.

Els navarresos es van fer amb la possessió i van centrar els seus atacs per la banda de Pol Domingo, que es va trobar superat en número. En qüestió de minuts, van fer un forat i començaven a enviar pilotes a l'àrea petita. El primer gol no va trigar a arribar. En un centre lateral, Joan Oriol va refusar malament una pilota amb el cap. L'esfèric es va quedar mort a l'àrea petita i, al final, va caure als peus deKikeGarcía, que va consolidar el seu títol de pitxitxi de la Copa del Rei amb una nova diana.

L'Osasuna no treia el peu de l'accelerador i, cinc minuts després,KikeGarcíava tenir l'opció de fer el segon. Eren minuts difícils, però el Nàstic van saber aguantar el tipus davant la força d'un PrimeraDivisió.

Per fi, l'Osasuna va deixar espai i el Nàstic va tornar al partit. Marc Álvarez es va colar a l'àrea petita i va fer la passada de la mort, però no hi havia ningú per rematar-la. Els grana no es rendien, però no van trobar el remat a porta fins a l'últim minut de córner.

A l'inici de la segona meitat,Agnéva tenir en compte el partit de lliga del diumenge i va fer tres canvis per donar descans a Pedro,Josemai MarcFernámdez.Gorostidi, Pablo i Quintanilla van entrar i el davanter asturià va trigar poc a mostrar del que és capaç. Ambel control de la pilota i la lluita contra els centrals com a bandera, el Nàstic va tornar a plantar cara al seu rival i no es va deixar dominar com en els minuts del primer temps.

Faltava més pólvora, iAgnéva donar entrada aLupuper acompanyar a Pablo. Entre ells dos, van aconseguir que el Nàstic entrés amb perill a l'àrea rival. D'altra banda, tot l'equip estava donant un plus d'energia.Gorostidiva fer un pas endavant al mig del camp i la defensa grana es va fortificar per evitar cap ensurt. Passaven els minuts, però el Nàstic no es rendia.Agnéva moure banqueta amb l'últim canvi i va donar entrada aPochettino.

El Nàstic volia somiar i ho vaaconseguirde servei de cantonada. El remat deLupuel va refusar el porter, però la pilota li va caure als peus dePochettino. L'extrem grana no s'ho va pensar i la va tornar a centrar. Allà estava Pablo, que es va alçar per sobre de tots per convertir-se en l'heroi i empatar el partit.

El gol va fer embogir a tot l'estadi i el Nàstic va agafar el control del partit, però, quan millor estava l'equip, es va trastocar. En una acció, Pablo es va protestar a l'àrbitre amb efusivitat iIsidroDíaz de Mera el va expulsar amb una vermella directa. Amb un home menys, tocava aguantar i el Nàstic ho va fer amb dents i ungles per enviar el partit a la pròrroga.

Cada minut de la pròrroga, amb un home menys, era un esforç titànic. Però el Nàstic sap el que és lluitar fins al final, i van aguantar amb tot el que tenien la primera part del temps afegit sense rebre cap gol.

La segona part de la pròrroga va ser més dura. Cada lluita dels jugadors grana acabava en groga i començaven a pesar les cames. L'Osasuna no parava d'arribar amb perill i el Nàstic defensava com podia. A vuit minuts pel final, un atac de l'Osasuna va acabar amb gol en pròpia d'EricMontesArce. Va ser un cop molt dur per l'esforç grana durant tot el partit. L'equip es mereixia els penals, però més enllà de caure, els grana van alçar els punys. Fins al final, el Nàstic ho va intentar deixant-se l'ànima amb, fins i tot, Quintanilla de davanter centre.

A l'Osasuna li van entrar els nervis davant l'atac grana i també va acabar el partit amb un home expulsat. Malgrat tot, el Nàstic va acabar caient a setzens per 1-2 a la pròrroga, un final cruel, però va caure amb honor presentant batalla de tu a tu contraun Primera.