Marta Galimany i Mireia Guarner pugen al podi de la Cursa dels Nassos

Van ser segona i tercera classificada als 10 km

Marta Galimany, a l'esquerra, i Mireia Guarner, a la dreta.

Marta Galimany i Mireia Guarner pugen al podi de la Cursa dels NassosCedida

L'atletisme tarragoní va acabar l'any amb nota a la Cursa dels Nassos de Barcelona. En el circuit urbà on van participar 10.000 corredors, la vallenca Marta Galimany i la tortosina Mireia Guarner van pujar plegades al podi en la modalitat de cursa de 10 quilòmetres en segona i tercera posició respectivament. Galimany completava la seva primera prova després de batre el rècord a la mitja marató. La vallenca va aturar el crono a 32'36'' i es va quedar a quatre segons de la manresana Meritxell Soler, que va ser la guanyadora de la cursa de 10 quilòmetres. Mireia Guarner va realitzar una cursa molt regular, amb un inici controlat i una segona part més exigent que va completar en menys temps que la primera. L'atleta de Vinallop va acabar la cursa amb una marca de 34'11''. Guarner va arribar a la tercera posició al setè quilòmetre de la cursa i va mantenir l'avantatge respecte a la quarta classificada amb solvència.

En categoria masculina també va haver-hi bons resultats per a atletes tarragonins. Adam Maijó també va pujar al podi en la categoria de 10 km. L'esportista de Batea va ser segon amb una marca de 28'48'' i es va quedar a només dos segons de proclamar- se campió de la cursa. D'altra banda, el reusenc Abdessamad Oulkhefen va participar en la modalitat de 5 quilòmetres i es va quedar a tocar del podi. Oulkhefen va acabar la cursa quart amb una marca de 13'37'', a sis segons del tercer classificat. D'aquesta manera, els atletes tarragonins clouen a Barcelona un any molt exigent i es preparen per afrontar els seus reptes de cara a l'any 2023.