El CBT regna en el derbi contra el CB Valls (59-72)

Els blaus tanquen l'any en ratxa ascendent

El CBT regna en el derbi contra el CB Valls (59-72)CBT

Gran victòria de l'Ibersol CBT en el derbi davant el CB Valls, partit molt emocionant que s'ha decantat en els minuts finals. Els tarragonins més entonats i encertats als minuts decisius s'emporten una gran victòria del Joana Ballart. Els millors per part blava van ser David Fernández amb 7 punts i 8 assistències per 17 de valoració i Ousmane Ndour amb 17 punts 8 rebots per 19 de valoració.

Doche encistellava la primera del partit i Kristian tancava l'anella i Duch encertava des de la línia de tres amb un triple molt llarg, inici immillorable pels de Berni. Duch hi tornava des de la llarga distància i els vallencs aconseguien inaugurar el marcador amb una jugada de 2+1. Els locals pujaven el nivell i des del rebot ofensiu s'apropaven en el marcador. Duch seguia de dolç i aconseguia el tercer triple de la seva compta particular (9-17). Moment per l'entrada d'Ousmane que revolucionava el partit amb la seva energia. Una gran acció de Buscail al pal baix donava el màxim avantatge (13-23) i Victor Neila demanava temps mort restant 1 minut per finalitzar el quart.

El segon quart començava amb iniciativa visitant, però dues cistelles consecutives dels locals obligaven a Berni a demanar temps mort (19-27). El parcial continuava obert i el CB Valls amb un triple es posava de ple en el partit, Doche a l'altra banda aconseguia un 2+1 per donar aire a l'equip. Després d'una cistella de Domenech s'igualava el partit a 29. El segon quart era dominat per complet pels locals quan encara restaven 2 minuts per finalitzar. S'arribava al descans amb un marcador 38-30 favorable als locals.

En la sortida del descans Alex Doche sortia entonat obtenint 5 punts consecutius. Adrià Duch aconseguia el quart triple del partit i la diferència s'eixugava (44-41) quan restaven 5 minuts pel final del tercer. Un triple de Trouvé, però donava un petit marge als vallencs. Ousmane amb una esmaixada i la posterior recuperació entrava amb energia des de la banqueta. Buscail deixava el marcador 47-45 i Victor Neila demanava temps mort. Es vivia una gran emoció al parquet ara amb dues grans esmaixades a banda i banda. El final arribava amb un marcador molt ajustat (49-48).

L'últim quart començava amb encert pels tarragonins que aconseguien posar-se per davant (51-55). Estebanell amb 5 punts consecutius obligava a demanar temps mort als locals (51-57). El Valls, però, no donava treva i aconseguia igualar el marcador amb dos triples de Besora. El partit continuava molt igualat a manca de 3 minuts per finalitzar. Kristian anotava, es recuperava la pilota i Berni Álvarez demanava temps mort per reordenar l'equip (59-62), restaven 2 minuts de partit. Kristian col·locava un tap estratosfèric i Ousmane esmaixava (59-64). Ousmane aconseguia els dos tirs lliures i es recuperava la pilota. Ara, David disposava de dos tirs lliures més, només aconseguia posar-ne 1, però es tornava a recuperar la pilota. El partit estava sentenciat a manca de 49 segons (59-69). Alex Doche arrodonia la tarda amb un altre triple. Finalitzava el partit amb un marcador de 59 a 72.