L'equip sènior del CR Tarragona puja a la Divisió d'Honor Catalana

Els Voltors van vèncer als Spartans per 41-10

Un jugador dels Voltors, durant el partit del darrer dissabte.

L'equip sènior del CR Tarragona puja a la Divisió d'Honor CatalanaMarulah Photography

L'equip sènior masculí del Club de Rugby Tarragona va aconseguir el passat dissabte la fita de tornar a la Divisió d'Honor Catalana després de guanyar als Spartans.

Els Voltors van superar als seus rivals amb un còmode 41-10 per tornar a la màxima categoria catalana. Els d'Eloi Boix van dominar el partit des dels primers minuts. Els 15 Voltors es van mostrar superiors en les melés i les touches al llarg dels 80 minuts de joc, amb una bona defensa i un joc consistent.

La seva bona dinàmica durant el partit els va valdre per superar fàcilment als seus rivals per col·locar el 41-10 final al marcador. Els Voltors tornen a la Divisió d'Honor Catalana després tres temporades en categories inferiors, una fita que coincideix amb l'anunci de la futura remodelació del camp de l'Anella que permetrà disposar d'un terreny per acollir esdeveniments a la ciutat.