Els de Jesús Muñiz es van trobar especialment encertats i, fins i tot, es van posar a vint punts de distància

El CB Salou recupera el somriure amb una victòria contundent contra el CB Alginet (74-92)Jonay González

El CB Salou va guanyar la seva particular primera final de la temporada contra el CB Alginet per 74 a 92. Els salouencs van dominar amb mà de ferro als seus rivals i van arribar a posar-se a més de 20 punts de diferència. A l'últim quart el conjunt local va amenaçar amb la remuntada, però el CB Salou va saber mantenir el cap fred per certificar la segona victòria de la temporada.

Els de Jesús Muñiz van començar el duel amb l'impacte del primer triple de CJ Barksdale. Els salouencs sabien que no podien perdre aquest partit. El CB Alginet també es jugava molt i van saber donar-li la volta. Primer amb un triple i després aprofitant les errades i el poc encert de l'atac del Salou en els primers compassos del quart. Amb el pas dels minuts el CB Salou li va agafar el pols al partit i van imposar el seu ritme. Adrià Aragonès estava especialment encertat des de la línia de tres i CJ Barksdale va dominar a la pintura. El CB Salou va agafar la iniciativa del marcador, però l'Alginet no es volia quedar enrere. Tot i això, els de Muñiz van acabar el quart a nou punts de distància (13-22).

En el segon quart, el CB Alginet es va fer més fort en els primers minuts i va retallar distàncies, però el CB Salou es va tornar a alçar amb un magistral Gonzalo Baltà, que mantenia la diferència de punts amb jugades individuals, colant-se fins a sota la cistella entre dos defensors. El partit es va convertir en un intercanvi de cops, amb triples d'una banda i una altra, però sempre amb el Salou controlant l'electrònic. En els últims compassos del segon quart, els de Muñiz van trencar el partit amb un triple d'Alaminos i un 2+1 d'Aragonès i van marxar al descans amb 33-41 en el marcador. La nota negativa va ser la lesió de Barksdale. L'americà estava sent el jugador més destacat del partit, però una caiguda en una acció va fer que no pogués continuar.

A l'inici del tercer quart els de Muñiz van trencar el partit definitivament. Entre Aragonès i Xavi Hernández l'equip de la Costa Daurada es va posar amb un parcial de 8 i va deixar al CB Alginet contra les cordes. El CB Salou es va arribar a posar a 21 punts de diferència, així que a les acaballes del tercer quart va baixar el ritme i donar un respir a una plantilla.

El CB Alginet no es va donar per vençut tot i l'àmplia diferència i va donar una marxa més. Després de tres triples consecutius i una tècnica a Bjelic, els valencians van retallar fins a posar-se a menys de deu punts de distància. El pavelló de la localitat valenciana rugia donant suport, però el CB Salou va saber mantenir la calma i Xavi Hernández i Artur Alaminos van tornar a posar calma a la bogeria amb dos triples. Els minuts van passar sense incidències i el CB Salou va tancar la seva segona victòria de la temporada a LEB Plata.