El Nàstic millora en defensa, però s'oblida de l'atac (0-0)

Els grana han realitzat un partit ben treballat, però sense poder aprofitar les ocasions per perforar la porteria rival

El Nàstic millora en defensa i no es mou de l'empat (0-0)

El Nàstic millora en defensa i no es mou de l'empat (0-0)Bilbao Athletic

El Nàstic de Tarragona no va aconseguir moure el marcador i empata a zero contra el BilbaoAthleticen un partit molt treballat en defensa per part dels grana. Els deRaülAgnévan presentar un partit molt sòlid en defensa, però no van aprofitar cap oportunitat per perforar la porteria rival. Els grana marxen amb una nova porteria a zero i ambelsegon partit fora de casa sense perdre.

RaülAgnéva mostrar unes petites modificacions en totes les demarcacions. Pablo Fernández va tornar al costat deGuillermoa l'atac iAndyEscuderorecuperava la titularitat per substituir a un lesionatAarónRey. El jugador d'Alacant va tornar després d'una llarga absència sobre la gespa. A la defensa, el canvi que més ha sorprès no ha sigut l'entrada de Quintanilla al costat deJosema, sinó que Pol Domingo li ha pispat el lateral dret aTirlea.

La primera part ha començat amb una declaració d'intencions. Tant BilbaoAthleticcom el Nàstic s'intercanviaven la possessió a pilotada. El joc directe manava i el partit agafava velocitat d'una banda i una altra. El Nàstic va ser el primer a veure porta amb un xut des de la frontal de Pablo, un dels jugadors més actius sobre la gespa. El BilbaoAthleticguanyava la possessió amb el pas dels minuts, però el Nàstic va mostrar un caràcter ben diferent del de la setmana passada. Els grana van sortir a mossegar als lleons amb una línia de pressió a la sortida de la pilota. En aquesta acció els grana van forçar l'error rival iAndyEscuderova tenir de la seva mà el que podria haver sigut el 0-1, però el xut des de la frontal de l'àrea va sortir per sobre de la porteria de Padilla.

El Nàstic començava a veure's còmode i Joan Oriol va sortir al contraatac per brindar aAndyl'ocasió més clara de la primera part. L'alacantí no va poder rematar amb comoditat a l'àrea petita i Padilla se la va aturar. El BilbaoAthleticno es quedava curt i a base de jugades a pilota aturada aconseguia apropar-se a l'àrea grana. La més clara del filial basc i també de tota la primera meitat la va tenirAduAres. L'extrem basc es va posicionar a la frontal de l'àrea i va rematar amb un dispar col·locat que buscava netejar les teranyines de l'escaire de la porteria.ManuGarcíava volar, però el xut estava ben realitzat i el porter no va arribar a tocar la pilota. El Nàstic va tenir sort i la trajectòria de la pilota va topar amb el pal per després sortir fora.

Els de RaülAgnées van refer. Aquesta primera part no la van regalar i en el tram final abans del descans van agafar la iniciativa. Els grana van tenir dues ocasions clares. La primera amb una centrada al segon pal que ningú va poder rematar i a la posterior jugada Pol Domingo va centrar a l'àrea i Pablo es trobava molt ben posicionat pel remat, però un defensa li va pispar la pilota abans que li arribés l'esfèric.

El partit va arribar al descans amb empat a zero, la més clara la va tenir el BilbaoAthletic, però el Nàstic es va mostrar més actiu que la darrera setmana.

Alguna cosa va veure RaülAgnéque no li va agradar de l'equip perquè a l'inici de la segona meitat va deixar a la banqueta aMontalvoi a Marc Álvarez per donar entrada aMontesArcei a Nil com a extrem esquerre.

El Nàstic va guanyar en control de la pilota i la primera ocasió no va tardaraarribar. Nil Jiménez va driblar per l'esquerra a la seva marca, el defensor va quedar plantat a terra i l'extrem grana la va centrar a l'àrea. Pablo la va agafar i, tot i acomodar-se la pilota pel remat, no va trobar el forat i va cedir-la aGuillermo. Aquest tampoc va saber rematar, la jugada s'allargava i finalment pol Domingo va arribar des de segona línia per xutar a porta. L'esfèric el va refusar un defensor i va marxar a serveide banda. A la següent jugada, la pilota va arribar aGuillemói el davanter basc, a la mitja volta, va rematar entre els tres pals i Padilla la va enviar a córner.

Amb el pas dels minuts, el BilbaoAthleticva guanyar en intensitat i va tenir les millors ocasions. En un contraatac, Quintanilla va relliscar iAduAres va posar a prova aManuGarcíaque, atent, se la va aturar. La jugada continuava i el centre posterior a l'àrea el rematavaGerenabarrenaamb un gran salt, però la pilota va sortir fora.

El partit es va fer llarg i el Nàstic el treballava per evitar que el filial basc s'avancés. Els minuts passaven i ningú aconseguia moure el marcador. D'aquesta manera va acabar el partit, de la mateixa manera que va començar, amb un zero a zero. A diferència de la setmana passada, el Nàstic es va mostrar més proactiu, però també li van mancar els gols.