Agné té més vides que un gat (1-2)

El Nàstic de Tarragona obté la primera victòria a domicili gràcies a dos gols d'estratègia de Montalvo i Josema

Agné té més vides que un gat (1-2)Logroñés

Raül Agné té més vides que un gat. El Nàstic de Tarragona ha obrat el miracle i Agné ha salvat l'ultimàtum. Els grana han guanyat un partit que no ha estat gens fàcil. El Logroñés ha gaudit de totes les ocasions de gol possibles a la primera meitat, però la pissarra d'estratègies del Nàstic ha estat suficient per sumar els tres punts i, Agné, salvar la posició a la banqueta.

Agné ha presentat un onze amb només dos canvis respecte a les tres últimes jornades. Lupu ha entrat per Pablo i Pol Domingo ha substituït a un lesionat Trilles. L'essència de l'equip era la mateixa i ha tornat a fer l'efecte de tenir doble cara. Amb els mateixos jugadors, el Nàstic no ha aconseguit jugar com a casa i, ben d'hora, l'SD Logroñés s'ha apoderat del partit.

El Nàstic ha començat amb empenta els tres primers minuts, però l'SD Logroñés ha avisat als deu minuts que, amb quatre passades, Samanes es podria plantar tot sol davant de Manu García. En aquesta primera acció, Pol Domingo ha aconseguit blocar el remat, però el partit s'ha convertit en un total setge a la porteria de Manu. El Logroñés mostrava les seves virtuts ofensives i perquè són l'equip més golejador de la categoria. Amb poques connexions, es plantaven a l'àrea del Nàstic. Tocava remar, i el Nàstic treia aigua del vaixell com podia. Primer, un remat a boca de canó d'Imanol que Joan Oriol ha aturat amb el cos i després, els errors del Nàstic han tornat a aparèixer.

L'equip es mostrava nerviós amb la pilota i Tirlea ha errat en un servei de banda, cedint la pilota a un rival, i el Logroñés s'ha plantat amb Unzueta a la porteria de Manu García, però el remat ha sortit fora per poc. Les ocasions no s'aturaven. Apareixia Manu, la pilota marxava fregant el pal, un defensa grana blocava el remat... el Nàstic ho ha fet tot com podia per evitar el gol rival.

La més clara del Nàstic ha arribat amb un atac de Tirlea per la banda dreta. El lateral grana s'ha colat dins de l'àrea del rival, però quan ha fet la passada de la mort, no hi havia ningú per al remat.

La realitat és que els grana no es trobaven còmodes amb la pilota. Quan aconseguien l'esfèric, intentaven treure-se'l de sobre el primer toc i sense gaire criteri i no connectaven amb els companys com van demostrar contra el Numància.

El partit ha marxat al descans amb empat, però l'SD Logroñés ha tingut ocasions de tota mena per avançar-se en el marcador.

El Nàstic ha sortit a la segona meitat amb la mateixa empenta que l'inici de la primera i aviat ha tingut premi. Els grana ho han aconseguit en una falta molt perillosa gairebé a la línia de córner.

Quan no s'assoleix arribar amb perill amb jugades, s'han de tenir preparades les d'estratègia. Pedro del Campo ha estat el més llest de la classe i, en comptes de centrar a l'olla, li ha cedit la pilota a la frontal de l'àrea, on Montalvo estava sol. El jugador del planter grana ha rematat des de la frontal i ha perforat la xarxa. El Nàstic s'avançava en el marcador després d'aguantar-les de totes les maneres possibles a la segona meitat.

El Logroñés encara tenia el ganivet esmolat i a la següent jugada el conjunt local ha tornat a sortir amb el setè de cavalleria. Esteban ha xutat des de la frontal de l'àrea i ha empatat el partit amb tot un golàs.

El duel ha canviat a la segona meitat. El Nàstic ha anestesiat el partit i ha aconseguit el control. Els grana s'apropaven a la porteria rival amb més perill que a la primera meitat. En una d'aquestes, Guillermo, murri, ha forçat una falta a la frontal de l'àrea. La pissarra de Raül Agné estava calenteta de jugades d'estratègia i aquesta vegada Joan Oriol ha centrat al segon pal. Josema, imperial, ha superat a la seva marca i amb un poderós remat de cap ha marcat l'1-2.

Amb cada gol, els grana agafaven més confiança i domini del partit i Raül Agné, a la banqueta, agafava aire.

Els minuts passaven i els grana, que havien après d'errors passats, han frenat el partit de totes les maneres possibles. Pilotades, lesions, temps perdut... tot el que podien. El partit s'allargava i s'allargava, més de cinc minuts d'afegit. El Logroñés ha tingut el córner final, ja fora de temps. Però el Nàstic ha aguantat fins al final i ha sumat els primers tres punts a domicili.