Victòria treballada del CBT a la pista del CB Igualada (69-81)

Els millors del conjunt blau durant el partit d'ahir van ser Adrià Duch, amb 14 punts i 6 assistències, i Alex Doche, amb 17 punts i 7 rebots

Imatge de la victòria del CBT davant el CB Igualada.

Victòria treballada del CBT a la pista del CB Igualada (69-81)CBT

Victòria treballada i patida de l'Ibersol CBT ahir a la pista del Mobus CB Igualada. Els blaus van anargairebé sempre per davant en el marcador, però van deixarque els locals s'apropessin perillosament. Dos triples decisius al final de Domínguez i Duch van deixarlligada la segona victòria consecutiva de la temporada (69 – 81). Els millors per part visitant van ser Adrià Duch, amb 14 punts i 6 assistències per 22 de valoració, i Alex Doche, amb 17 punts i 7 rebots per 20 de valoració.

El joc fàcil i efectiu dels blaus obria el primer avantatge del partit (2 – 9). Domínguez i Fernández encertaven de tres, en el moment en què els locals li agafaven el pols al partit i neutralitzaven els tres següents atacs de l'equip de Berni Álvarez. La defensa ordenada permetia mantenir la distància dels 10 punts, que la posava Mendes (11 – 21). Els contraatacs del CB Igualada al final del quart baixaven dos punts la diferència (15 – 23).

L'Igualada arrencava molt més entonat el segon quart. A base de percutir i no abaixar els braços es col·locaven a només 3 punts, fent saltar les alarmes al conjunt blau (22 – 25). Completament encallats, l'Ibersol CBT cedia un triple que igualava de nou el partit. Duch i Ewulu posaven ordre amb una cistella cada un, i Domínguez culminava el canvi de dinàmica amb 5 punts consecutius (31 – 37). Al descans, l'Ibersol CBT hi marxava amb un lleuger avantatge: 34 – 39.

La tornada de vestidors afavoria el conjunt local, que amb 4–0 es posava a un punt dels tarragonins. En el pitjor moment per als blaus apareixia Doche anotant els sis punts següents i assistint Ewulu perquè convertís un 2+1 (45 – 48). Amb el partit un pèl boig, els blaus malbarataven els seus atacs mentre que l'Igualada ho aprofitava per capgirarel marcador (54 – 53). Amb tot, arribaven al final del quart per davant (55 – 59).

Els últims 10 minuts començaven molt intensos amb un intercanvi de cistelles constant que beneficiava els blaus (60 – 65). El partit però, s'igualava per moments, sense dominador clar. Doche decantava la balança amb un nou triple, en el moment en el qual ja cada segon i cada acció eren determinants. Determinant com el triple de Domínguez quan faltavaun minut i mig i que posava el marcador en 66 a 74. Duch remataria el partit també des de la línia de tres, deixant sentenciat un partit que els blaus s'emportaven finalment per 69 – 81.