Agné supera la primera prova de foc (1-0)

El Nàstic venç al Numancia gràcies a la connexió entre Aarón Rey i Guillermo

Agné supera la primera prova de foc (1-0)Nàstic

RaülAgnésalva la primera prova de foc.ElNàstic de Tarragona va guanyar un partit on va ser el clar dominador contra unNumanciaque es va tancar al darrere i va buscar el contraatac. El Nàstic es va mostrar més efectiu a la segona part i va acabar amb superioritat numèrica i patint als últims minuts, però va segellar la tercera victòria seguida a casa.

Agnéva decidir sortir amb els de sempre. L'onze que va donar l'alegria contra elMurciai la creu contra la Real Sociedad B. Abans de veure si la moneda cauria enaquestpartit de cara o de creu, els jugadors del Nàstic van sortir amb tot i des del primer minut el guió del partit es vapoderllegir.

ElNumanciaes va tancar enrere, sense una pressió molt avançada. Això va permetre al Nàstic sentir-se còmode amb la pilota i començar a triangular i als vuitminutsde partit Joan Oriol va tenir una de ben clara. Pablo li va fer la passada de la mort i el capità granaes vaencasquetar. El lateral va dubtar si rematar o passar-la de nou, i enaquesttemps perdut va acabar malbaratant el que podria haver sigut la primera del Nàstic.

Aquest era el partit que s'esperava elNumanciai, de fet,s'assemblavabastant a alguns que va fer el Nàstic la darrera temporada. Els sorians ho tenien clar i van avisar al contraatac.ManuGarcíava salvar al Nàstic, una vegada més, però elNumanciava deixar clara l'armaamb quèpodia fer mal al Nàstic.

Els de RaülAgnéestaven més a camp contrari que al seu camp, però no aconseguien mossegar. Sembla que tot marxa bé fins que s'arriba a l'àrea rival, on les ideeses bloquegen. ElNumanciava tenir la seva de córner. L'envergadura dels seus jugadors afavoreix les estratègies a pilota aturada i vanaconseguirmarcar, però l'àrbitre va anul·lar el gol per fora de joc.

El partit va marxar al descans amb empat a zero, el Nàstic noaconseguiatrencar el mur numantí i els rivals esperaven la seva oportunitat quan els granaabaixessinla guàrdia.

Agnéva donar una sacsejada a l'equip al descans i va decidir fer entrar a Pol Domingo i RobertSimón. L'equip va sortir més endollat.SobretotAaronRey. El gallec va comandar al Nàstic i la primera ocasió va arribar en un contraatac orquestrat per a ell. La jugada la va acabar Pablo. L'asturià va rematar al primer toc buscant l'escaire, però la pilota va sortir fora per ben poc.

El Nàstic començava aconcretarel seu domini mentre aguantava les perilloses jugades a pilota aturada delNumancia.

Aquesta vegada el llançament de moneda va sortir amb cara iAarónReyva tornar a demostrar una vegada més ser un jugador diferencial. La jugada va tornar a arribar per la banda i de nou per part deRey. L'atacant gallec va arribar al fons de la banda i va fer una centrada a l'àrea petita.Lupuva arrossegar als defenses al primer pal iGuillermo, amb el seu olfacte de davanter centre nat, va estar on havia de ser per rematar i marcar l'1-0.

El gol va ser una alliberació i a la següent jugada Joan Oriol va tenir el 2-0 a les seves botes.Lupuva guanyar una pilota als defensors amb un gran moviment de cos,Reyva agafar la pilota morta i li va fer la passada de la mort a Joan Oriol. Aquesta vegada el lateral va rematar de primeres, però el porter va salvar el 2-0,

ElNumanciava tenir la seva de contraatac. PolDomingova fallar a l'hora de tallar la pilota i quan tot semblava que la jugada acabaria amb un 1 contra 1,Josemava arribar per aturar el xut.Elcentral madrileny va sumar un partit mésdemostrantque és el millor defensor del Nàstic.

Els minuts passaven i els nervis feien tremolar alNumancia.Simicva veure una vermella directa i els sorianses vanquedaramb un menys. Tot iaixò, el Nàstic va patir de valent en els 5 minuts de descompte, però el Nàstic va acabar guanyant.