El Nàstic guanya oxigen i tres punts (3-2)

Els grana han quallat un gran partit on han mostrat capacitat de reacció i concentració en la pressió a la segona meitat

Montalvo y Rey durant el partit davant el Real Murcia.

El Nàstic guanya oxigen i tres punts (3-2)Nàstic

El Nàstic de Tarragona ha completat aquesta tarda una victòria contra elMurciaque ha donat oxigen tant a la plantilla, a l'equip i a l'afició. Els grana han quallat un bon partit amb molta pressió i concentració. Han mostrat també la seva capacitat de reaccionar empatant el partit en segons després del primer cop delMurciai, tot i que el gol delMurciaal minut de descompte ha fet venir els fantasmes d'Elda, han sabut tancar el partit i sumar els tres punts.

RaülAgné ha canviat jugadors en gairebé totes les demarcacions. A la defensa, Trilles iJosemaformaven el mur grana, deixant a la banqueta a Quintanilla. El mig del camp ha patit més canvis.Montalvo ha retornat al costat de Pedro delCampoiAarónReyi Marc Álvarez han sigut els extrems per l'esquerra i dreta respectivament. La davantera la ha format la parella Fernández,Guillermoi Pablo.

Les cartes estaven sobre la taula, el Nàstic sabia les conseqüències d'una derrota, així que van sortir amb la intenció de dominar el partit des del primer moment. Tot i que mantenien la pilota, el primer avís va ser delMurcia. Pedro León va liderar un contraatac provocat per un mal control amb el cap de Pedro delCampoi la jugada va acabar amb un xut creuat que va aturarManuGarcía. El RealMurcia, amb aquesta acció avisava que en qüestió de quatre passades, són capaços de generar una ocasió.

El Nàstic controlava la possessió del partit i entreAarónReyi Marc Álvarez els grana s'apropaven a la porteria rival. De fet, una jugada entre aquests dos va ser la primera que va tenir l'equip a l'atac. En una d'aquestes que el Nàstic avançava en atac, elMurciava iniciar un contraatac per la banda de Joan Oriol. Dani Vega corria amb la pilota per l'esquerra, es va encarar cap al centre, es va col·locar com va voler i va fer un xut a mida al pal llarg deManuGarcíai va marcar. Tot això, sense ningú que li dificultés la jugada. El gol vadonarla sensació que era massa fàcil per a ells penetrar entre la defensa grana.

El Nàstic no es va deixar intimidar, i va reaccionar ràpidament des de les botes d'AarónRey. El gallec va colar una pilota a l'àrea rival i va caure als peus deGuillermo. El davanter basc va xutar a la mitja volta i va marcar el gol de l'empat enviant l'esfèric a l'altra punta de la porteria deJoaoCosta. El gol va ser una bona dosi d'adrenalina pel Nàstic, que va mantenir la iniciativa, i va tenir opcions per marcar el 2-1 amb dos cops de cap deJosemaen dos córners consecutius.Elsegon remat va topar al travesser i el partit va marxar al descans amb empat.

Els grana van sortir a la segona part de la millor manera. Al primer minut del segon temps, elMurciava fer una errada al mig del camp iAarónReyva rebre la pilota. Va sonar el setè de cavalleria i el gallec va sortir disparat cap a camp contrari contra tres defensors.Reyva veure a Pablo i va filtrar la pilota entre els tres murcians perquè el davanter asturià, amb un retall de qualitat, enviés la pilota al fons de la xarxa.

AarónReyno va tenir suficient i, dos minuts després, un altre contraatac amb ell com a protagonista, va assistir a Joan Oriol i el capità grana va marcar el tercer amb un bon xut creuat i amb potència des del vèrtex esquerre de l'àrea. ElMurciaes va quedar tocat i el seu entrenador va intentar fer reaccionar amb un triple canvi i Miku, ex del Nàstic, va entrar en escena.

Agnéva donar la tecla i el Nàstic es va arreplegar en defensa i, tot i que elMurciafeia els seus tímids intents per remuntar, els grana van saber anestesiar el partit.Amb el 3-1 al marcador i el Nàstic còmode en defensa,Agnévavolerdonar entrada a jugadors que les lesions van apartar del terreny de joc. PolDomingova entrar per Trilles iAndreiLupuva debutar en lliga amb una màscara protectora. La seva presència va ser suficient perquè el Nou Estadi esclatés en aplaudiments i elscànticsde «Lupu,Lupu» van ressonar per tot el temple grana.

El Nàstic es va tancar en defensa i, a poc a poc, elMurciales tenia de més clares.ManuGarcíava haver de volar per aturar un xut de falta directa de Pedró León i els córners s'anaven acumulant. L'àrbitre va afegir cinc minuts, i en el tercer Arnau Ortiz va marcar el 3-2 i els fantasmes d'Elda van aparèixer. Tot i això, els grana van saber tancar el partit i tancar una victòria que va suposar més oxigen per a l'equip.