Estadi: Nuevo Pepico Amat - Árbitre: Alberto Gómez Lameiro (gallec)

El Nàstic cau contra l'Eldense.

Targeta groga pel Nàstic

La veu Pablo.

Al Nàstic se li escapa la victòria de les mans

Dues ocasions seguides i el Nàstic s'enfonsa i veu com de tenir el 0-2 ha acabat 2-1.

Gol de l'Eldense

Empata Pedro Capó amb el cap.

Últim canvi del Nàstic

Entra Trilles per Pedro del Campo.

L'Eldense no s'atura

Ortuño la té a dins de l'àrea, però el xut topa amb Quintanilla.

Targeta pel Nàstic

La veu Quintanilla.

Canvi de l'Eldense

Marxa Núñez i entra Capó.

Pochettino al pal!!!!

Nova acció del Nàstic en atac i de nou amb Pochettino de protagonista. L'hispano-argentí remata des del vèrtex de l'àrea i la pilota s'estavella amb el pal.

La té Pochettino!

Pablo s'endinsa a l'àrea de l'Eldense, està tot sol i veu l'arribada de Pochettino de segona línia. L'asturià se la passa i l'hispano-argentí remata amb tot, però Vallejo l'atura i salva a l'Eldense.

Entra Bonilla i gairebé marca!

Primera pilota que toca el sorià i envia un remat teledirigit que atura Vallejo.

I Ortuño per Soberón.

Doble canvi de l'Eldense

Entra Xavi Estacio per Toni Abad.

Canvi del Nàstic

Entra Bonilla per Guillermo

La té l'Eldense!

Remat de Nieto de cap a l'àrea petita, tot sol, però Manu García l'atura primer amb el genoll i després l'atrapa.

Entra Pochettino per Marc Álvarez.

Minuts per l'Eldense

El Nàstic es defensa com pot de les escomeses de l'equip alacantí.

I Montes per Carnicer.

Entra Luque Jr per Clemente.

Atura Manu de nou!

El porter del Nàstic està enorme. Atura totes les que arriben.

L'Eldense intenta reaccionar

Minuts d'or per al Nàstic. L'aturada de Manu García ha motivat als grana i ha culminat amb el gol de Pablo. L'Eldense vol reaccionar després de veure com ha tingut el gol i el partit a la seva mà i se li està escapant.

De la parada del penal al gol de Pablo

Pablo Fernández marca el seu primer gol amb el Nàstic aquesta temporada. Pilota llarga que es filtra entre la defensa rival. Pablo surt a la carrera contra el porter de l'Eldense. De primeres, la pilota era fàcil per a Vallejo, però va dubtar per agafar la pilota i Pablo ho va aprofitar per pispar-li la pilota, driblar el porter i marcar el primer gol.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL DE PABLO!!!!

ATURA MANUUUUU!

Penal a favor de l'Eldense

L'àrbitre veu les mans de Montes Arce i xiula penal.

I Pablo per Gorostidi.

Doble canvi del Nàstic

Entra Aarón Rey per Robert Simón.

Descans

El Nàstic aguanta uns deu minuts d'infern i ha tingut ocasions clares per marcar.

La té Guillermo!

Bon contraatac del Nàstic comandat per Marc Álvarez, aquest centra la pilota a l'àrea on arriba Guillermo. El remat del davanter és aturat per Toni Abad que es llença a terra per bloquejar el xut que era un gol cantat.

Joan Oriol gairebé marca des del seu camp

Ocasió clara del Nàstic. Joan Oriol veu al porter rival avançat i des del mig del camp prova un xut alt que surt per molt poc per sobre de la porteria rival. A tocar del gol de la jornada.

Targeta groga per l'Eldense

La veu Carnicer en una jugada a destemps.

El partit s'iguala

Els primers minuts han sigut de l'Eldense i durant els últims els grana han despertat en el joc. Tot i això, les poques ocasions són per l'Eldense.

L'Eldense no es queda enrere

Ortuño té a les seves botes una nova ocasió pel conjunt local. El jugador remata des de la frontal de l'àrea, però el xut surt desviat.

El Nàstic desperta

Després d'aguantar els primers deu minuts de setge, el Nàstic, a poc a poc, està començant a participar més amb la pilota, però els seus atacs, de moment, són estèrils.

La veu Pardo

El Nàstic aguanta com pot

Els grana no poden controlar la pilota per crear ocasions i es dediquen a defensar com poden tots els atacs de l'Eldense.

Una altra ocasió clara per l'Eldense

Xut lateral del conjunt rival que es passeja per davant de la porteria de Manu García amb la fortuna que ningú l'ha pogut rematar dins.

Nova ocasió de l'Eldense

L'equip local destacava pels seus grans noms a la davantera i ara els jugadors ho estan demostrant sobre la gespa.

Avisa l'Eldense

Primera gran ocasió de l'Eldense a la primera que ha tingut dins de l'àrea. Manu García, en dos temps, ha aturat el xut de Soberón.

Comença el partit!

Mou la pilota l'Eldense.

L'Eldense arriba en un estat de forma temible

L'equip alacantí es troba en una ratxa de tres partits consecutius guanyant i no ha rebut cap gol des de la primera jornada. Si els grana volen sumar la primera victòria fora de casa, hauran de fer caure a una de les grans plantilles de la temporada.

Banqueta rival

Stamatakis, Forte, Pajarero, Montes, Correia, Capó, Luque Jr, Estacio, Fran, Ortuño, Cristian López i Cristian.

Onze de l'Eldense

Vallejo, Toni Abad, Pardo, Diego González, Álex Martínez, Clemente, Ortuño, Núñez, Carnicer, Nieto i Soberón.

Banqueta grana

Pirot, Bonilla, Trilles, Aarón Rey, Andy, Montalvo, Pochettino, Pablo Fernández i Nil.

El Nàstic presenta el seu onze

Manu García, Tirlea, Josema, Quintanilla, Joan Oriol, Robert Simón, Gorostidi, Montes Arce, Pedro del Campo, Marc Álvarez i Guillermo.

L'Eldense Nàstic està a punt de començar!

Bon dia, el partit corresponent a la jornada número 6 de la Primera Federació entre l'Eldense i el Nàstic és a una hora del seu inici. Els grana busquen la primera victòria fora de casa entre que els locals volen allargar la seva ratxa de tres victòries.