El CBT dona amb la tecla i surt invicte de la fase de grups (84-75)

El Serrallo va veure un partit molt igualat, però els de Berni Álvarez van mantenir un ritme superior

Alex Doche va debutar amb la samarreta blava i va completar el partit amb 14 punts.

El CBT dona amb la tecla i surt invicte de la fase de grups (84-75)CBT

El CBT de Berni Álvarez es classifica a la final de la Lliga catalana EBA amb molt bones sensacions. Els blaus van mostrar un bon esperit de lluita en un partit molt igualat on es van veure els primers minuts d'Alex Doche amb la samarreta blava. Amb una lluitada victòria per 84-75 els blaus van accedir a la final a vuit.

Els de Berni Álvarez van començar el partit amb intensitat i van agafar la iniciativa aviat gràcies a una gran jugada d'Estebanell que es va sumar al triple posterior d'Adrià Duch. Els blaus apuntaven fort, però el CB Navàs no es va acoquinar. En un moment, el partit es va transformar amb un intercanvi de triples i el Navàs va igualar el duel. L'últim fitxatge blau, Alex Doche, es va estrenar i la seva carta de presentació va venir acompanyada d'un triple. Tot i això, la igualtat sobre la pista era màxima i això es va reflectir amb un final de primer quart amb empat a 20 punts.

A l'inici del segon temps, els de Berni Álvarez van tornar a agafar la iniciativa. Doche completava el seu bon debut des de la línia de tres i Kristian Mendes, amb una bona jugada en defensa, li va pispar la pilota a un atacant i va aconseguir un dos més un a favor del CBT. Amb 29-24 a l'electrònic, semblava que els locals podrien prendre distància, però el CB Navàs va trobar un parell de jugades amb la defensa del CBT més dispersa i li va donar la volta al marcador. Els últims minuts del segon quart es van fer eterns, però entre la bogeria CB Navàs va ser qui va aprofitar per marxar al descans amb 37-38 a favor seu.

L'embranzida final de l'equip visitant va continuar a l'inici del tercer quart i amb un parcial de 0-6 va agafar la iniciativa. JJ Miguel va aparèixer per solucionar el partit, va anul·lar els atacs rivals. Primer va apropar el CBT amb un triple i, just després, va aconseguir un dos més un que significava l'empat del partit. El conjunt blau s'apropava, però el CB Navàs mantenia la distància a base de triples. Els de vermell no eren els únics encertats en aquest àmbit. David Fernández per partida doble i Ewulu van encestar de tres per donar-li la volta a l'electrònic i acabar el tercer quart 62-60.

El CB Navàs aguantava el ritme blau a base de triples, però el CBT va posar la directa. Arriba un moment en el partit que els de Berni Álvarez donen amb la tecla i trenquen el partit i aquest va arribar a l'últim quart. Estebanell aconseguia un triple i en la posterior possessió es recuperava la pilota i Alex Doche aconseguia un dos més un. Una altra bona defensa blava deixava sense encert els visitants i el marcador ja reflectia una bretxa entre els dos conjunts i Duch va acabar de tancar el partit amb un triple que va posar el 84-75 final.