Final cruel dels Dragons amb derrota a semifinals (12-39)

La defensa dels Vienna Vikings va anul·lar l'ofensiva reusenca

La defensa dels Vienna Vikings va anul·lar l'atac dels Dragons.

Final cruel dels Dragons amb derrota a semifinals (12-39)BCN Dragons

Els Barcelona Dragons d'Andrew Weidinger s'acomiaden de l'EFL amb un final cruel contra els Vienna Vikings per (12-39). Els austríacs van aconseguir el bitllet per a la gran final després de passar per sobre de la franquícia reusenca, que no va tenir una oportunitat de poder batre a la seva nèmesi del campionat.

Els Vikings eren els favorits, no han perdut al seu estadi en tota la temporada i els Dragons no els havien vençut, i ahir no va poder ser diferent. La defensa vienesa va anul·lar les jugades de Zach Edwards i el partit va marxar 13-0 al descans. En el tercer quart els Vikings van acabar de rematar el duel posant el 0-32 en el marcador.

A l'últim quart els reusencs van anotar dos touchdown consecutius, però no van poder fer res per remuntar. La segona temporada dels Dragons acaba amb una gran temporada regular i un final cruel.