El Reus Deportiu comença l'OK Lliga amb una gran remuntada (5-3)

El duel va iniciar amb l'absència de les tres penyes a les graderies com a senyal de protesta

Marc Julià va culminar la remuntada amb dos gols.

El Reus Deportiu comença l'OK Lliga amb una gran remuntada (5-3)Reus Deportiu

El Reus Deportiu va iniciar l'OK Lliga de la millor manera, amb victòria i una gran remuntada després de començar amb un marcador molt desfavorable de 0-3. Els de Jordi Garcia van demostrar perquè es troben entre els millors i aspiren al més alt.

Els reusencs van començar el partit amb tot i Sergi Aragonès, amb una triple ocasió, va poder anotar el primer gol en els primers segons de partit, però no va estar encertat i Torrents, el porter de l'Igualada, es va fer gran. L'ambient en el Palau d'Esports era estrany, els roig-i-negre semblava que jugaven com a visitants perquè només es sentia els crits ànims rivals i això va ser perquè les tres penyes locals, en senyal de protesta, no van entrar al Palau fins als deu minuts de partit.

Va ser quan el marcador va tocar els deu minuts quan l'Igualada es va avançar en el marcador amb un gol de Roger Bars. El Palau va tornar a ressonar d'ànims, ara ple de roig-i-negres, però el Reus Deportiu estava tocat i el rival ho va aprofitar. En qüestió de minuts, Riba va ampliar distàncies i Bars, de nou, va posar el 0-3 en el marcador amb un xut potent des de l'exterior que va sorprendre Martí Zapater, titular.

Els de Jordi Garcia van reaccionar i l'Igualada va passar a la defensiva. Els roig-i-negres intentaven penetrar en la defensa rival, però els xuts que es filtraven els aturava Torrents. La primera clara la va tenir Julià de falta directa, però el jugador va errar els dos tirs que va tenir. Tot i això, el Reus tenia dos minuts de sueprioriat numèrica per targeta blava al rival, però no ho van aprofitar. De fet, el primer gol va arribar quan els rivals recuperaven el seu jugador. Aragonès va assistir a Gelmà perquè aquest marquès al segon pal. Els locals van marxar al descans amb el control del partit, però l'Igualada van ser més efectius en les tres ocasions que van tenir.

Els roig-i-negres van pujar una marxa més al segon temps i, tres minuts de la represa, Aragonès va marcar el 2-3 amb una gran jugada individual. Es va desenpallegar del defensor amb un gir sobre si mateix i el xut creuat va passar per sota de les cames de Torrens. El xip de la remuntada ja estava connectat, només faltaven els gols i, a base de lluitar, el premi va arribar. Joan Salvat va guanyar la pugna a un defensor per marcar el gol de l'empat. Només faltava una mica més. Després de diversos intents per part de Compagno, Marc Julià va marcar el 4-3 i va celebrar-ho amb ràbia a cop d'estic. L'escomesa roig-i-negra era imparable per l'Igualada i una recuperació de Compagno va fer que Julià marquès el 5-3 final.