El Nàstic cau amb contundència contra l'Intercity (1-3)

El potencial ofensiu dels valencians acaba amb una derrota que complica l'inici de la competició

Directe: El Nàstic intenta reaccionar

Directe: El Nàstic intenta reaccionarIntercity

El Nàstic de Tarragona cauderrotatamb contundència contra l'Intercity. Els valencians van aguantar els quinze primers minuts del Nàstic i van passar per sobreen unaprimera meitat que vaacabar0-2, però amb oportunitats per haver marcat un o dos gols més. A la segona meitat els grana van reaccionar, però l'atac va ser estèril iBonillava maquillar el resultat de penal a l'últim minut.

RaülAgnéva decidir encarar el duel amb un onze ple de canvis.Tirleava entrar per Pol Domingo,MontesArceperGorostidii la davantera la va formarAarónReyi Pablo Fernández, amb Marc Álvarez a banda esquerra. AmbMontesArceal mig del camp, el Nàstic va començar el duel amb control. Els grana es veien còmodes, el joc associatiu funcionava i van tenir ocasions per avançar-se. En els primers quinze minuts, el joc era completament grana, però l'Intercityva aguantar i a la primera que va tenir, la va aprofitar.

L'equip valencià era molt perillós pel seu potencial ofensiu i en un moment, ho va demostrar. En un contraatac, una passada llarga des del mig del camp la va aprofitarEtxaniz, que va guanyar-li l'esquena a Quintanilla. El basc, rematador nat, va entrar a l'àrea i el seu xut creuat i cap a l'esquadra, va batre aManuamb facilitat.

Aquesta situació va portar els fantasmes del partit contra laUDLogroñés. En aquell duel, els de La Rioja van actuar de la mateixa manera, però aquest gol va afectar l'equip més del que havia de ser. Els grana van perdre el control del partit absolutament i ho van pagar tard. Dos minuts després, d'un córner,Xemi es va avançar als defensors al primer pal i el remat creuat vasorprendreManu, que va fer l'estàtua.

El partit es va tornar negre, no només pel domini dels rivals, que anaven de negre, sinó perquè el Nàstic estava en mig d'una estampida. L'Intercitypenetrava en la defensa grana com un ganivet sobre una mantega. En un contraatac de tres atacants contra dos defensors,Angonggairebé fa el tercer amb un xut potent.

L'escomesa rival no es va aturar aquí, en qüestió de minuts, PolRoigétambé va tenir una bona ocasió al refús de la defensa grana i pocdersprésQuintanilla va arreglar una mala sortida deManuGarcíaper treure el gol d'Etxanizsobre la línia. El Nàstic va intentar reaccionar, però els atacs eren molt tímids i no aconseguien generar gaire perill. La més bona que va tenir va ser per RobertSImón,peròl'extrem no va saber rematar una pilota morta a dins de l'àrea que hagués sigut gol segur. Els grana van marxar al descans perdent per dos gols, però la sensació és que podrien haver sigut molts més.

A la segona meitat,Agnévadonraentrada a Pablo Fernández per guanyar amb el futbol directe,peròpoc impacte va tenir durant elspriemrsminuts.ELNàstic tenia la possessió,peròl'Intercityel perill en els contraatacs. Els granes intentaven reaccionar com podien i,poc a poc, s'apropaven a la porteria rival.

El Nàstic vaaconseguirmarcarduesvegades, però les dues van ser anul·lades per fora de joc. La primera va venir d'un contraatac de Marc Álvarez.Eltorrenc va rematar des de la frontal de l'àrea i el porter la va aturar.Guillermova recollir la pilota i va marcar, però estavadesposicionat. La següent jugada va venir deu minuts més tard.Guillermova cedir el gol a Pablo a l'àrea petita,peròel davanter estava en fora de joc.

El Nàstic tenia la possessió i tenia les ocasions,peròla majoria eren estèrils. L'Intercityes van tancar en defensa i el Nàstic estava completament centrataatacar. En una d'aquestes, l'Intercityva fer el que havia de fer. Amb la defensa despistada,Xemivamarxartot sol des del mig del campfins ala porteria deManuGarcia i va sentenciar el partit.

Els granaseguieninsistint i en el minut norantaKecojevicva aturar una pilota amb la mà i l'àrbitre va xiular penal.Bonillano va fallar i va maquillar el resultat.

El Nàstic perd la tercera jornada i es queda amb només dos punts sumant dos empats i una derrota.