El Nàstic tampoc guanya a domicili (1-1)

Els grana empaten de penal en els últims minuts un partit on no s'han trobat còmodes en cap moment

Pol Domingo buscant la pilota.

Té la primera el Nàstic!Nàstic

El Nàstic tampoc aconsegueix sumar la primera victòria de la temporada a domicili. Els grana empaten a 1 contra laNucíaen un partit gris on els primers 45 minuts laNucíava tenir fins a dues oportunitats clares de gol. Amb un menys els valencians es van posar per sobre en el marcador i pocs minuts després els grana van salvar el partit gràcies a un penal.

Agnéva decidir per repetir el mateix onze que va sortir a la gespa contra laUDLogroñésamb un únic canvi.Bonillaentrava perAndyi lluïa el braçalet de capità. De fet, el partit va començar amb un guió semblant al que es va veure al Nou Estadi. El Nàstic va començar amb força en els primers minuts de partit, però ràpidament es va quedar en un miratge.

LaNucíava prendre control del partit i durant els primers 45 minuts això no va canviar. Els grana, que en aquest partit lluïen els colors de la Costa Daurada, no trobaven la manera de controlar el partit i les poques internades a camp contrari van venir per les bandes. LaNucíava tenir les més clares i, de fet,Buenacasava perdonar dos gols clars. El primer el va tenirals vint minutsde partit. Centre lateral per la dreta de la porteria deManuGarcíaque arriba al punt de penal, on eraBuenacasatot sol. El davanter es va fer un embolic i no aconsegueix rematar tot i estar totalment sol contra la porteria deManuGarcíai el Nàstic se salva del gol. Després de la pausa d'hidratació,Buenacasala torna a tenir a les seves botes a passada de Borja. El davanter es queda de nou sol contraManuGarcía, però aquesta vegada molt escorat al pal i el seu remat surt fora.

Com va passar contra el partit delLogroñés, el mig del camp ambGorostidino va tenir gens de presència i a l'inici del segon tempsAgnéva repetir el moviment i va donar entrada a EricMontes. La primera meitat laNucíava controlar la pilota i el Nàstic no va trobar la manera d'entrar al partit ni generar perill, i això va millorar en els primers compassos del segon temps. La primera gran ocasió va venir d'estratègia a les botes deBonilla. Trilles va rebre el centre del sorià al segon pal, la va aguantar i va fer la passada de la mort, però un defensa va refusar-la a córner.

Poc a pocel Nàsticmilloraba, es van veure espurnes de bon joc amb una gran jugada entreAarónReyiGullermo. La connexió dels dos jugadors va acabar amb una passada per Nil a la banda i aquest va centrar la pilota per RobertSimón. El badaloní va rematar amb potència, però la pilota va marxar fora.

Els minuts passaven i laNucía, després de gastar els cinc canvis, es va quedar amb un home menys perquè León es va lesionar. Tot i ser un menys, els locals van aconseguir marcar el primer gol del partit. JorgeGarcíava rebre una passada llarga des del mig del camp i vaaconseguirsuperar al defensor. L'extrem va donar la passada de la mort aBustilloi aquest va afusellar aManuGarcía. Amb l'1-0 en el marcador i un home menys, van saltar totes les alarmes i el Nàstic va intentar empatar a la desesperada.

Per sort, la superioritat local en el marcador no va durar gaire, perquè el Nàstic va reaccionar amb tot el que tenia i de la millor manera. Després d'una centrada, Quintanilla va rematar amb el cap i un defensa va aturar la pilota amb la mà. L'àrbitre no va dubtar i va xiular penal iGuillermo, amb tranquil·litat i potència, va posar l'empat en el marcador. Minuts després l'atacant va rebre un cop dins l'àrea i va reclamar penal, però tot i els 6 minuts d'afegit, no va haver-hi temps de reacció pel Nàstic i el partit va acabar amb empat.