El Nàstic cau derrotat contra l'Olot i s'acomiada de la Copa Catalunya (1-0)

Els de Raül Agné acaben la pretemporada sumant dues derrotes consecutives i carregat de baixes

Pol Domingo va patir de valent a la banda esquerra contra Ernest Forgas durant la primera meitat.

El Nàstic cau derrotat contra l'Olot i s'acomiada de la Copa Catalunya (1-0)Nàstic

El Nàstic de Raül Agné va quedar eliminat de la Copa Catalunya després de perdre contra l'Olot en un partit on mai es va trobar còmode sobre la gespa. Els grana s'acomiaden de la pretemporada amb una nova derrota.

Agné va presentar un onze inicial molt similar al que es podria veure la setmana que ve contra la UD Logroñés. Sense Nil ni Joan Oriol, Pol Domingo es va tornar a situar per banda esquerra deixant a Tirlea a la dreta. La primera meitat va començar de la mateixa mantera que l'últim amistós contra l'Espanyol B. L'Olot era l'equip que més perill generava i el Nàstic no va tenir la primera ocasió fins al minut divuit de la primera meitat amb un bon xut d'Andy Escudero.

Els gironins van trobar el punt feble del Nàstic per la banda esquerra. Pol Domingo estava patint en aquesta posició per evitar les ofensives d'Ernest Forgas. Aquest va obligar a Manu García a fer una aturada providencial per evitar el primer, però, minuts més tard, Forgas va tenir una nova oportunitat en una segona jugada després d'un córner i no la va desaprofitar. El Nàstic va arribar al descans amb derrota i amb poques ocasions de cara a porta.

A la segona meitat Agné va decidir deixar a Pol Domingo a la banqueta i col·locar a Tirlea per l'esquerra i Simón al lateral dret deixant a Pochettino com a home més avançat. Aquest últim va tenir una bona oportunitat per buscar l'empat, però un defensa va pispar-li la pilota a temps mentre que l'extrem dutbava si passar-la o xutar. El Nàstic apareixia de tant en tant gràcies a Andy i Valverde, però sense èxit. L'Olot també va tenir les seves ocasions clares, però Parra va esforçar-se de valent per evitar el segon. Tot i això, el Nàstic va caure derrotat i va quedar eliminat de la Copa Catalunya.