El CA Tarragona guanya 4 medalles al Campionat de Catalunya sub 20

Òscar Lefler, Clàudia Mir, Carla González i Pablo Ángel van ser els atletes guardonats

Els membres del CA Tarragona Nil Pinyol, Claudia Mir i Pablo Ángel.

El CA Tarragona guanya 4 medalles al Campionat de Catalunya sub 20CA Tarragona

El Club d'Atletisme de Tarragona va participar amb èxit al Campionat de Catalunya sub 20 i va aconseguir un total de 4 medalles. L'equip tarragoní va viatjar fins a l'estadi municipal de Les Basses de Lleida el passat cap de setmana per participar en el torneig amb 5 dels seus atletes.

L'únic atleta en guanyar una medalla d'or va ser Òscar Lefler. El membre de l'equip lila va proclamar-se campió de Catalunya en els 3.000 metres obstacles amb un temps de 10'22''. Clàudia Mir va obtenir la medalla de plata a la prova de 400 metres tanques amb un temps d'1'4''.

Les dues medalles restants van ser dos bronzes. El primer el va aconseguir Clàudia Mir en els 3.000 metres obstacles amb una marca de 12'23''. El segon el va assolir Pablo Ángel en la prova dels 100 metres tanques amb un temps de 14,61'', però la marca va quedar invalidada amb el temps i el tarragoní va parar el cronòmetre finalment en 14,83''.

L'atleta Nil Pinyol també va participar en la competició i va ser vuitè en el triple salt amb un millor salt de 12,05 metres i va ser desè en el salt de llargada amb una marca de 5,89 metres.

La següent competició sub20 serà el Campionat d'Espanya que se celebrarà a Torrent el 16 i 17 de juliol.