El CD Les Borges del Camp es proclama campió de la Copa Tarragona

Els del Baix Camp van batre al CF Montblanc B en la competició de Quarta Catalana

Els jugadors del CD Les Borges del Camp, celebrant el títol.

El CD Les Borges del Camp es proclama campió de la Copa CatalanaFCF

El CD Les Borges del Camp s'ha proclamat campió de la Copa Tarragona de Quarta Catalana després de superar per 0 a 3 el CF Montblanc 'B', en una final disputada al Municipal de La Pobla de Mafumet.

Els dos equips de Quarta Catalana van competir des del primer moment i van convertir la primera part en una igualtat absoluta. La pilota se la disputaven entre banda i banda i les ocasions de gol van ser escasses. Tots els gols van arribar al segon temps quanel CD Les Borges del Camp va agafar les regnes del duel a la represa i va sentenciar la final en sis minuts. Fruit de la insistència, Ahmed El Biyed va obrir la llauna al minut 60 i, Álex Herrera, al 66', va ampliar diferències. Quan només faltaven quatre minuts per al final, Iván González va anotar el definitiu 3 a 0.

El directiu de l'FCF i delegat a Tarragona, José Cosano, va lliurar els trofeus. Durant el partit, Cosano va acompanyar els presidents dels dos clubs, Antonio González del CF Montblanc, i Antonio Barroso del CD Les Borges del Camp. També va ser present el subdelegat de l'FCF a Tarragona, Toni Nieto.