El CB Salou guanya i manté viu el somni d'ascens a LEB Plata (73-57)

Els de Jesús Muñiz han sigut superiors al Girona B en un partit d'alta intensitat des de l'inici

El CB Salou va elaborar un bon joc interior que per mantenir-se per davant en l'electrònic.

El CB Salou guanya i manté viu el somni d'ascens a LEB Plata (73-57)Gerard Martí

El CB Salou fa història i es classifica per a la següent fase després d'un partit d'alta intensitat contra el Girona B. Els de Jesús Muñiz van mantenir viu el somni de l'ascens a LEB Plata després d'un partit que van controlar des del primer quart.

Tot i que era la primera vegada que el Girona B es trobava en aquesta fase d'ascens, era tan conscient com el CB Salou del que es jugaven i així es va veure reflectit en el partit des del primer minut. Cada pilota dividida, cada rebot i cada tir era lluitat entre els dos equips com si fos l'últim. Els salouencs recordaven que l'any passat es van quedar a tocar del somni després de caure contra el Mollet i estaven decidits a trencar aquest gel contra el filial gironí.

El partit va començar amb un triple d'Aragonès, els salouencs avisaven del perill que tenien si els deixaven fer la seva i, tot i que el Girona B va aprofitar una jugada de 2 més 1 per posar-se 3-7 en els primers minuts, els locals van reaccionar a base de triples. Allà va ser Alaminos que, amb dos consecutius, va capgirar el marcador. Els gironins no van afluixar i es van mostrar incisius des del joc interior, els locals van caure en més d'una ocasió en cometre faltes personals dins de l'àrea tot just quan els visitants anotaven, però Gonzalo Baltà es va encarregar de neutralitzar les empentes del Girona B i deixar el primer parcial a favor dels locals. Tot i això, la igualtat regnava sobre la pista. Aquesta situació no era nova per al CB Salou, ja es va trobar en aquesta fase moltes vegades durant la lliga regular i finalment va trobar la tecla per començar a traslladar la seva superioritat en l'electrònic. Els jugadors de Muñiz no donaven cap jugada per perduda i estaven molt atents al rebot ofensiu. Artur Alaminos va ser l'executor i gràcies al seu encert els tirs lliures va ampliar la diferència amb 34-26 al descans.

A l'inici del segon temps Ngomo va estar atent i després de robar una pilota, va ampliar la diferència a onze punts. El jugador estava sobre la pista tocat del genoll, però no es va notar perquè ell va ser l'artífex de mantenir el Girona B sense opcions. Tot i que els visitants retallaven distàncies, el Salou es va adaptar al ritme del partit i va mantenir la seva superioritat marxant 54-43 al descans. El partit es va trencar i a l'últim quart els de Muñiz només havien de mantenir el marcador. Artur Alaminos, de nou, va ser l'encarregat de sentenciar el partit i el Salou va aconseguir passar de ronda amb contundència.