Langridge i Høgenhaug guanyen el Challenge Salou de triatló

L'esdeveniment va aplegar més de 900 atletes el passat diumenge

Imatge de la guanyadora, Langridge.

Langridge i Høgenhaug guanyen el Challenge Salou de triatlóAjuntament de Salou

Langridge i Høgenhaug s'han coronat com els grans campions del Challenge Salou de triatló que s'ha celebrat aquest cap de setmana.Lamodalitat de mitja distància, la prova ha estat emocionant fins als darrers quilòmetres, peròha estat el danès Kristian Høgenhaug qui s'ha endut la victòria, en un temps de 3:24:07, seguit, molt a prop, de l'espanyol Roberto Sánchez, a 3:24:50.

En la modalitat femenina, l'anglesa Fenella Langridge va dominar la carrera entre les dones per guanyar a 3:50:41. Dos minuts més tard, va creuar la línia de meta l'holandesa Els Visser, amb una marca de 3:52:36 i, molt a prop, la britànica India Lee en 3:53:09.

Pel que fa a la modalitat de curta distància, la victòria masculina ha estat per a Epton, a 02:25:52, seguit de Javier Cano, a 2:28:57 i Francesc Calabuig, a 2:29:51. En categoria femenina, Mélodie Riotteau ha aconseguit la victòria amb un temps de 2:45:36. La segona i tercera posició han estat per a Ana Martínez, a 2:49:44 i Sara Argerich, a 2:58:38, respectivament.

El públic de Salou ha vibrat en la recta final cap a la meta, situada a la plaça de les Comunitats Autònomes, on també estava l'alcalde de la ciutat, Pere Granados.

Una prova que ha estat marcada per la meteorologia. La borrasca «Ciril» va fer acte de presència a la localitat i ha portat un fred polar inusual per l'època de l'any. Per aquest motiu, els jutges de la Federació Espanyola de Triatló, juntament amb la direcció de cursavan confirmar a les 7:00 que la temperatura de l'aigua era de 13º i la temperatura exterior era de 4º. És llavors quan, seguint la normativa vigent, es va comunicar que, per raons de seguretat, s'optava per passar a la modalitat de duatló amb un circuit de cursa de 4 km que va reemplaçar la natació.