El SPiSP júnior de Dimitrievski a per les finals del Campionat de Catalunya

L'equip es va sobreposar a les baixes i va véncer en el partit ajornat d'aquest dijous per instalar-se a la segona plaça

L'equip júnior del Sant Pere i Sant Pau dirigit per Nenad Dimitrievski.

El SPiSP júnior de Dimitrievski a per les finals del Campionat de CatalunyaCEDIDA

Aquest dijous els Júnior de Nenad Dimitrieski, van disputar el partit ajornat contra Volei Sant Martí (Barcelona).

Malgrat no poder comptar amb els internacionals Luke Belda i Xavier Fresquet (a Palència, amb la Selecció Espanyola sub 20), ni amb Nahuel Ossola (lesionat), es van imposar als barcelonins amb un clar (3-0) 25-16, 25-15, 25-18, amb el que s'instal·len en la segona plaça.

«Esperem poder comptar amb la plantilla completa, per a la disputa de les Fases Finals del Campionat de Catalunya» (30-4 i 1-5, en seu per determinar) va comentar el tècnic.

El repte és aconseguir ser primers o segons d'aquesta Fase Final i aconseguir així, la classificació per al Campionat d'Espanya que se celebrarà del 25 al 29 de maig a A Coruña.

Tot un repte per a Nenad Dimitrieski en aquesta nova i exigent categoria Júnior.