El Calafell dona la volta al marcador i guanya el Lleida a domicili (2-3)

Els verds van reaccionar a la segona part

Imatge d'arxiu de Martí Gabarró.

El Calafell trenca la mala ratxa i aconsegueix la victòria a casa contra l'Alcobendas (6-2)Cedida

El Calafell aconsegueix la gesta i guanya 2-3 després de remuntar un partit que semblava impossible. El Lleida va dominar la primera meitat i també el marcador, però els de Ferran López van mostrar coratge i, amb un menys, van començar la remuntada.

El Calafell va visitar el Pavelló Municipal Onze de Setembre del Lleida per jugar el partit corresponent a la jornada 20. El partit no es va poder disputar el passat cap de setmana perquè els de Ferran López tenien compromisos internacionals. Els verd-i-blancs van caure derrotats per 7-2 en el seu partit contra el Sanjoanense, un duel en què el Calafell no es jugava res. De la mateixa manera que el partit d'ahir contra el Lleida, una victòria dels de Ferran López tampoc trastocaria la classificació. El Lleida és el cinquè classificat i el Calafell el sisè, però una victòria dels verds no els servia per avançar-los a la classificació.

El Calafell va sortir a la primera meitat no gaire còmode sobre la pista. En primera instància, els dos equips es van disputar el partit amb igualtat, cap d'ells aconseguia jugades amb molt de perill prop de les dues porteries. El partit, minut a minut, passava en mans del Lleida davant un Calafell incapaç de gestionar el seu poder ofensiu. Als deu minuts de partit, els lleidatans van aprofitar un contracop i Bruno Di Benedetto va marcar el primer gol del partit després de rematar una passada d'Oriol Vives des de la frontal de l'àrea. Ferran López va voler fer reaccionar al seu equip mitjançant un temps mort, però el Lleida tenia el partit dominat i, dos minuts després, Di Benedetto va posar el 2-0 després de rematar amb l'stick una centrada. Tot i que van haver més oportunitats, el partit va marxar 2-0 al descans.

La segona meitat va començar amb més problemes pel Calafell, Martí Casas veia la targeta blava per una falta que li donava una falta directa al Lleida i, a més, Mendes també va veure una blava per protestar. Xano Edo va ser l'heroi i va aturar la falta directa, però el Calafell afrontava quatre minuts en inferioritat. Tot i això, Arnau Xaus va interceptar una passada del Lleida i va posar el 2-1. Marcar en inferioritat va fer despertar el bon joc dels de Ferran López i pocs minuts després, Martí Casas en una jugada en solitari va posar l'empat en el marcador.

El Lleida va patir l'efecte advers i el seu joc va desaparèixer. Els verds ho van aprofitar i Sergio Miras va certificar la remuntada amb el 2-3 definitiu.