Retorna el millor Bruno Hortelano amb un Or als 400 metres

El plusmarquista ha fet marca personal amb un crono de 46.02 marcant així la 4a millor marca espanyola de la història

Bruno Hortela

Retorna el millor Bruno Hortelano amb un Or als 400 metresEfe

El millor BrunoHortelanoha tornat. El plusmarquista espanyol, l'origen de la família materna del qual, el trobem a l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà), s'ha endut l'or de la final dels 400 metres al Campionat d'Espanya en pista coberta que s'ha celebrat aOrense.

La final d'avui enfrontava a cinc dels nou espanyols més ràpids de tots els temps.Hortelanoes presentava a la cita com a líder espanyol de la temporada amb una marca de46.21, però la presència de ManuelGuijarro, Bernat Erta i el campió d'Europa,ÓscarHusillos, posava la competència al més alt nivell.

Bruno ha guanyat el carrer lliure, un factor clau en aquesta prova sota sostre, i ha aguantat fins al final la posició per a vèncer amb marca personal (46.02), tot i l'empenta final deGuijarro(46.07, desqualificat per trepitjar fora de carrer i requalificat després). Erta ha estat el tercer amb46.26iHusillos, penalitzat per córrer pel carrer u, va arribar l'últim.

«Dedicola victòria a Pedro Jiménez, el meu entrenador, que en el meu moment anímic més baix, quan vaig estar fora de l'atletisme l'any passat, em va recollir del fons i em va donar una direcció», ha comentat entre llàgrimes l'atleta d'origen tarragoní.