El CV Sant Pere i Sant Pau perd contra el Barça i es complica el 'play-off'

Els de Vlado Stevovski van caure per 3-0 en un partit ajornat que es va disputar ahir

El conjunt cooperativista entrenant ahir al vespre al pavelló municipal de Sant Pere i Sant Pau.

El CV SPiSP vol endur-se la Copa PríncipeGerard Martí

El CV Sant Pere i Sant Pau cauen derrotats al camp del FC Barcelona de Voleibol per 3 sets a 0. Una dura derrota dels deVladoStevovskique veuen com el somni del 'play-off' es complica després de caure contra un dels rivals directes per poder accedir a les posicions nobles.

Tot i que el partit va acabar amb un 3-0, els cooperativistes van lluitar cada punt. Durant elprimerset la igualtat en el marcador va arribarfins alsdeu primers punts. Els dos equips s'intercanviaven la iniciativa, peròel FC Barcelona va aprofitar dos atacs d'Osorioper posar distància per finalment, a travésde dos punts directes de Da Silva, trencar totalment un set que va acabar 25-16. El segon set va ser més important per als deVladoStevovski, que van mantenir la igualtat finsal punt18, però de nou va aparèixer Da Silva per donar el set al Barça. El mateix guió va continuar durant el tercer set. Els cooperativistes sabien que era el definitiu iElioCarrodeguasva fer-se notar guiant l'equip a base de punts. Finalment, els errors de servei van penalitzar l'equip i van caure derrotats per 3-0, incapaços de sumar ni tan sols un punt.

El CV Sant Pere i Sant Pau es manté en quarta posició amb un total de 27 punts, un partit menys que els tres primers.