El CV Sant Pere i Sant Pau s'emporta un derbi difícil contra el CEVOL

Els cooperativistes van haver de suar per vèncer i els punts d'Elio Carrogeguas van ser decisius

El jugadors i entrenadors cooperativistes celebrant la victòria.

El CV SPiSP remunta contra el Barça i guanya la Superlliga catalana (2-3)Cedida

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau es va emportar un derbi apassionant on la importància i la igualtat entre els dos equips va ser total durant el partit. El Cèvol Torredembarra no es jugava res a la classificació, l'objectiu de la permanència ja el tenen ben aconseguit, però van vendre cara la seva pell i es van guanyar un punt després d'un partit on van aconseguir un gran nivell que van fer tremolar als cooperativistes.

Els de Vlado Stevovski havien de continuar guanyant per assolir els seus objectius de l'ascens, però ho van tenir complicat des de l'inici. El Cèvol va començar fort al Palau Sant Jordi al primer set, posant-se per davant amb un parcial de 4-0. Els d'Iñaki Bescós van donar un cop sobre la taula aprofitant que els cooperativistes havien sortit una mica freds al partit. Els tarragonins van reaccionar i fins i tot es van posar per davant amb un 11-12, però el Cèvol va guanyar el pols i es va emportar el primer set per 25-21.

Els de Vlado Stevovski van despertar al segon set, que, tot i començar 2-0 a favor dels locals, van saber dominar el partit i, quan es van posar per davant amb el 5-6, no van cedir la iniciativa gràcies a l'encert de Luke de Belda i Joaquín Castillo al remat.

El tercer set va començar com el primer, amb el Cèvol posant-se amb un parcial de 4-0. Els cooperativistes sabien que guanyar el partit no seria gens fàcil. Els torrencs Carlos Mora i Noé de Mena estaven en ratxa anotadora, però els tarragonins van remuntar el partit amb un parcial d'11-12. En aquell moment, Elio Carrodeguas va fer dues errades a l'atac que posaven al Cèvol per davant, i va ser el moment quan el jugador estrella del CV SPiSP va despertar i es va posar mans a l'obra per guanyar el set. Els remats de Carrodeguas des del darrere eren mortals i, junt amb el suport de Luke de Belda, van guanyar el set a base de rematades. Tot i que van tenir un ensurt al final, els cooperativistes van posar l'1-2. El quart set va començar amb un 0-4 dels visitants, però Cèvol no es rendia i les errades en els serveis condemnaven als de Vlado Stevovski, que veien com perdien punts fàcils. Els d'Iñaki Bescós estaven encertats al bloqueig i van guanyar el set fàcilment per 25-18, posant el 2-2 a la general.

El duel arribava al cinquè set i els dos equips buscaven la victòria, però van ser els de Vlado Stevovski, gràcies a l'encert de Luke de Belda i Carrodeguas a l'atac, els que se'l va emportar per 9-15. El CV SPiSP van fer el 2-3 que els manté en la lluita per la part alta.