Núria Caballero va guanyar la medalla d'or en categoria absoluta i sub23 en salt d'alçada

D'esquerra a dreta: Mireia López, Nuria Caballero, Laurine Elisa Marimon, Aleix Lago, Mireia López (de nou) i Clàudia Mir.

El CA Tarragona triomfa amb 8 medalles al Campionat de Catalunya de Pista CobertaCA Tarragona

El Club Atletisme de Tarragona triomfa aconseguint 8 medalles al Campionat de Catalunya de Pista Coberta que ha tingut lloc el passat cap de setmana a Sabadell.

L'atleta NúriaCaballerova destacar per guanyar la medalla d'or en salt d'alçada a la categoria absoluta isub23amb una marca d'1,73 metres,aconseguintigualar la seva marca personal. Els seus èxits en el torneig no van acabar aquí, també va acabar en tercera posició en salt de llargada en la categoriasub23i sisena en categoria absoluta amb un millor salt de 5,58 metres.

El CA Tarragona va participar amb un total de 7 atletes i, a més de NúriaCaballero, també vanobtenirmedalles.LaurineElisa Marimon es va proclamar subcampiona de Catalunya en guanyar la plata en el triple salt amb una marca de 12,62 metres, aquesta marca suposa una nova millor marca personal per l'atleta i la mínima per participar en el Campionat d'Espanya absolut. Cal destacar que l'atleta cambrilenca és el primer any que competeix en la categoriasub20.

Mireia López i AleixLagoobtenien la plata en categoriasub23i el bronze en categoria absoluta en les seves respectives proves. López pujava en ambdós podis en els 60metres tanquesamb un registre de 8,63 segons a la final mentre queLagoho feia en els 800 metres llisos amb un temps de1'54”74. A més, l'atleta tarragoní també va competir en els 1500 metres llisos on va ser cinquè en categoriasub23i onzè en categoria absoluta finalitzant amb un registre de4'08”66.

Finalment, Marc José i Marina Tibau van assolir posició de finalistes en categoria absoluta, ambdós van ser setenes en les seves respectives proves. José en els 60metres tanquesamb una marca de 8,44 segons (marca de la temporada) i Tibau en el llançament de pes amb un millor llançament de 10,53 metres. Clàudia Mir va ser catorzena en categoria absoluta en 60metres tanquesamb un registre de 9,28 segons (marca personal).