Rem

El Reial Club Nàutic de Tarragona guanya nou medalles al Campionat de Catalunya

El club ha quedat en tercera posició a la general al torneig que ha tingut lloc a Amposta

Les remeres de la modalitat 4x femení del RCN de Tarragona.

El Reial Club Nàutic de Tarragona guanya nou medalles al Campionat de CatalunyaJavier Morera

El Reial Club Nàutic de Tarragona va guanyar nou medalles en el Campionat de Catalunya de llarga Distància de banc mòbil que va tenir lloc el passat diumenge a Amposta. Aquest torneig consistia en regates de 3.000 o 6.000 metres segons la categoria de remer i va aplegar clubs de tota Catalunya. El RCN va participar des d'infantils fins a veterans, i els seus membres van tenir èxit a les seves proves.

El club va aconseguir quatre medalles d'or repartides en les categories 4x veterà femení, 1x veterà masculí, 2x cadet masculí i 1x cadet femení. A més, les dues modalitats de cadet skiff van sortir premiades amb la medalla d'argent. Pel que fa als bronzes, aquests es van aconseguir en el sènior skiff masculí i als 4x d'infantil, tant masculí com femení. Aquestes nou medalles van posicionar al RCN a la tercera posició del medaller d'un campionat on van participar clubs de tota Catalunya.

La propera competició de la secció de banc mòbil es disputarà a Castelldefels el pròxim 26 de febrer i els membres del club tarragoní ja l'han posat en el seu punt de mira per seguir sumant.