Ciclocròs

Francesc Xavier Carnicer guanya el màster 50 del Campionat de Catalunya de CX

El de la Selva del Camp s'ha coronat a la competició de la Seu d'Urgell

El ciclista de la Selva del Camp Francesc Xavier Carnicer al podi.

Francesc Xavier Carnicer guanya el màster 50 del Campionat de Catalunya de CXCedida

El ciclista de la Selva del Camp Francesc Xavier Carnicer es corona al Campionat de Catalunya de ciclocròs , que va tenir lloc el passat diumenge a la Seu d'Urgell. El de la Selva del Camp que participava sota la bandera de l'equip ciclista de Massi, ha aconseguit batre els seus rivals i emportar-se el Màster 50 amb un temps de 00:42:29 minuts.

La segona edició del Gran Premi de la Seu d'Urgell marcava la desena prova puntuable del calendari de ciclocròs català d'aquest any i els ciclistes es van trobar el circuit del Parc del Valira totalment cobert de glaç. El circuit de la capital de l'Alt Urgell ha repartit els títols de campions catalans de categoria hivernal i el selvatà ha aconseguit guanyar un títol més amb aquest màster 50 del Campionat de Catalunya de CX.

Francesc Xavier Carnicer va començar a competir en ciclocròs l'any 2003 i fins ara ha guanyat cinc copes catalanes, un campionat de Catalunya, en la categoria Màster 30 va guanyar la copa catalana en dues ocasions, l'Obert d'Espanya i també el campionat estatal. A més, també va ser campió d'Espanya en la disciplina de marató.