Al Nou Estadi tampoc (2-2)

Una mala primera part passa factura als tarragonins que en la segona meitat van merèixer més que un empat

Al Nou Estadi tampoc (2-2)Gerard Martí

El Nàstic va encadenar el tercer partit sense guanyar amb l'empat contra l'UCAMMurcia2-2 al Nou Estadi. Els tarragonins van merèixer més que dos punts, però una primera meitat molt dolenta els va condicionar per la resta de l'enfrontament on, malgrat jugar mitja hora amb un home més i disposar de múltiples ocasions, no van aconseguir passar de l'empat.

L'UCAMva entrar al partit molt intens, disposat aendur-se els tres punts en l'estrena a la banqueta de Salva Ballesta i, per contra, el Nàstic no va sortir amb la mateixa intensitat, malgrat arribar de dues jornades molt dolentes. Aquesta diferència d'intensitat es va notar en el primer minut quan els murcians ja van poder anotar el primer del partit.Albertova penjar una bona pilota a l'àrea des de la dreta, peròTropino va arribar bé iLibertola va acabar enviant als núvols. Només era el primer avís de què vindria, ja que en el minut 8 l'UCAMva tornar a posar una bona pilota des de l'esquerra que tampoc va acabar en gol, però dos minuts més tard,Xemiva aprofitar una passada en llarg per, amb un bon control, desfer-se deQuintanillai batre a plaer aGonzique estava mal col·locat.

Els tarragonins van intentar reaccionar a aquesta diana, però en tasques defensives l'equip es mostrava molt feble. Amb tot, el conjunt d'Agnéva aconseguir l'empat amb un servei de cantonada que Ribelles va rematar a l'esquadra. El porter, BielRibas, va arribar a posar la mà per desviar l'esfèrica, però elcol·legiatva assenyalar que la pilota ja havia passat la línia de gol. L'empat va durar ben poc, perquè tres minuts després, novamentXemi, va posar l'1 a 2. El gol va arribar després d'una mala sortida de pilota de Ribelles que va acabar deixant sol aXemicontraGonzi, a qui va batre amb facilitat.

Amb aquest resultat es va arribar al descans. A la represa, el Nàstic va canviar la imatge per complet i va sortir amb la intensitat que li va faltar en els primers 45 minuts. Amb aquesta bona arrencada, els tarragonins van tancar al camp rival a l'UCAM, que no aconseguia passar del mig del camp. El domini grana encara es va fer més evident quanFarrandova veure la segona targeta groga i va ser expulsat. El Nàstic va tenir mitja hora per remuntar, però es va quedar a mitges. El gol de l'empat va arribar poc després de l'expulsió, quan Joan Oriol va posar una bona pilota al segon pal i RobertSimónva empènyer-la sense problemes.

Amb el 2-2 semblava que era qüestió de temps que els tarragonins acabessin guanyant el partit, però el tercer no va arribar. Oriol va tornar a posar una pilota a l'àrea idèntica a l'anterior, però en aquesta ocasió no va arribar a rematar ningú. El partit va entrar en un joc de moltes pauses provocades per l'UCAM, però el Nàstic va seguir disposant d'ocasions.Aythamiva tenir dues bones rematades de cap, però les dues van sortir per ben poc. Per la seva banda, Pablo Fernández iCarbiano van poder aprofitar les poques ocasions de les quals van disposar, ja que tenien els defensors sempre molt a sobre i no podien impactar l'esfèrica amb comoditat.

Amb aquest empat els tarragonins encadenen el tercer partit sense guanyar i no aprofiten la triple ensopegada delVillarrealB, líder del grup, que ha perdut els últims tres partits que ha jugat.

FITXA TÈCNICA

Nàstic. Gonzi, Carlos Albarrán (Pol Prats, 77'), Quintanilla, Aythami Artiles, Joan Oriol, Robert Simón, Javier Ribelles (Bonilla, 61'), Fullana (Pedro del Campo, 84'), Jannick Buyla, Fran Carbia i Pablo Fernández.

UCAM. Biel Ribas, Johan, Chacartegui, Farrando, Viti, Alberto (Admonio, 67'), Abenza, Armando, Liberto, Tropi (Caballero, 58') i Xemi.

Gols. 0-1, Xemi (10'); 1-1, Ribelles (25'); 1-2, Xemi (29'); 2-2, Robert Simón (68').

Àrbitre. Sergio Usón Rosel (aragonès). Va mostrar la targeta groga als locals Carbia i Pablo Fernández; i als visitants Biel Ribas, Abenza, Johan i Xemi. Va expulsar a Farrando per doble groga.

Incidències. El Nou Estadi va acollir 4.628 espectadors.

Xemi i Joan Oriol, els dos grans protagonistes del partit.

Al Nou Estadi tampoc (2-2)UCAM