Estadi: Nou Estadi - Árbitre: Antonio Monter Solans (Aragonès)
Gols Nàstic: Robert Simón (73'), Edgar Hernández (84')

Gran triomf del Nàstic, amb remuntada inclosa, gràcies a les dianes de Robert Simón i Edgar Hernández

Entra Pablo per Edgar

Groga a Quintanilla

La primera per a un jugador del Nàstic

GOOOOOL DEL NÀSTIC

Centrada estranya de Pedro Martín que passa per sobre de José Juan i arriba Edgar per disparar i remuntar el partit

Últim canvi a l'Alcoyano

Entra Juli per Imanol García

I Toni Abad per Andy

Doble canvi a l'Alcoyano

Entra Raúl per Primi

GOOOOL DEL NÀSTIC

Gran centrada de Nil des de l'esquerra, remata Edgar, la desvia José Juan i arriba Robert Simón per agafar el rebot

Descans

El Nàstic cau 0-1 al descans en un partit en el qual ha pogut anotar en els minuts inicials, però s'ha acabat veient superat per culpa d'un gol de Mourad en el 43'. Dos minuts després, Manu García ha salvat el segon

A punt de marcar el segon l'Alcoyano!

Manu García salva el gol en dues ocasions. Primer, amb el xut de Mourad i, després, amb el tret de Dani Vega

Gol de l'Alcoyano

Contraatac que culmina Mourad per deixar gelat al Nou Estadi

A punt de marcar el Nàstic

Centrada des de la dreta de Robert Simón i a punt de rematar Edgar i Carbia, però no hi arriben

Espectacular Fran Carbia

Està arribant a totes les pilotes, llargues o molt llargues. El treball és innegociable sempre per al tarragoní

Pilotes llargues

És el joc en el qual s'està basant un Nàstic que veu com el rival li va guanyant la partida, a poc a poc, en el centre del camp

A punt de caçar-la Carbia

Pilota molt llarga que gairebé agafa desprevinguda a la defensa, però ha atrapat José Juan

Groga a Miranda

Per una dura entrada en el centre del camp

A punt de marcar Robert Simón

Roba l'equip a tres quarts, la rep Carbia, la passa cap a Edgar, aquest Simón, que venia des de la dreta, i dispara. José Juan l'ha enviat a córner

Groga a Lillo

Per saltar amb el colze obert i topar amb Bonilla

L'Alcoyano desperta

El Nàstic no ha pogut mantenir l'espectacular ritme de l'inici i els alacantins han aconseguit igualar forces

Torna al camp Vega sense problemes

Dani Vega, lesionat

Ha rebut una dura entrada de Joan Oriol, que l'àrbitre no ha assenyalat

El que ha fallat Aythami!

Centrada neta de Joan Oriol des de l'esquerra i el central, lluire de marca, la remata a l'esquerra del porter rival

Falta lateral

Que pica Bonilla, assajada, i no acaba a bon port. El domini del Nàstic és absolut

A punt de marcar Ribelles

En el quart córner seguit a favor del Nàstic

Tres córners seguits

A favor del Nàstic. Els tarragonins empenyen fort i ja comencen assetjant el marc rival

Arrenca el partit!

El Nàstic, a pel tercer triomf seguit a casa

Banqueta de l'Alcoyano

Stopajnik, Raúl, Juli, Juanan, Jona, Javi García, Antón, Toni Albad, Dani i Víctor

Onze de l'Alcoyano

José Juan, Lillo, Primi, Carlos Blanco, Ángel López, Dani Vega, Imanol García, Fran Miranda, Andy, Mourad i Ángel Sánchez

Banqueta del Nàstic

Gonzi, Venetikidis, Marc Trilles, Pedro Martín, Fullana, Pol Prats, Nil, Pablo Fernández, Jannick Buyla, Karim L'Koucha, Óscar Sanz i Montalvo

Ja tenim l'onze del Nàstic

Actuen Manu García, Pol Domingo, Alex Quintanilla, Aythami Artiles, Joan Oriol, Robert Simón, Javier Ribelles, Pedro Del Campo, Javi Bonilla, Fran Carbia i Edgar Hernández

Tres baixes al Nàstic

Per lesió, Agné no podrà comptar ni amb Carlos Albarrán ni amb Pol Ballesteros, mentre que Cirkovic encara no té la documentació per poder jugar a Espanya

Torna Miranda

El centrecampista que va ser rescindit pel Nàstic aquest estiu torna al Nou Estadi amb la samarreta rival