El Nàstic és efectiu i guanya davant l'Olot (0-1)

Els grana acaven així una pretemporada amb un balanç de quatre victòries, un empat i dues derrotes

El Nàstic és efectiu i guanya davant l'Olot (0-1)Nàstic

El Gimnàstic de Tarragona acaba la pretemporada amb una victòria a domicili en un partit treballat on ha anat de menys a més. Elsgranaguanyen a l'Olot, equip que participarà enguany a la TerceraRFEFi serà rival de la Pobla de Mafumet, en un partit on RaülAgnéva acabar de provar l'equip una setmana abans de l'inicilliguer.

Un Nàstic que va començar la primera part del partit amb tota l'energia, com sol ser la tònica habitual dels de RaülAgné.Als 3 minutsde partit una bona jugada de Pol Prats que connecta amb PedroMartín, que finalment deixa el remat per Edgar Hernández que envia la pilota a les mans del porter de l'Olot, Albert Batalla. I és que els grana han tingut les ocasions més clares d'aquesta primera meitat i elpaülsencha estat el protagonista.Als 21 minutsde partit Pol Prats ha tingut el gol al davant de Batalla que va aguantar-li bé el xut i el va aconseguir tapar per sota. Tot i això, després de la pausa d'hidratació a la mitja hora de partit Prats va sersubstituïtperFranCarbia.

Tot i les arribades del Nàstic, ha estat l'Olot qui ha jugat més a camp contrari i un xut d'Eloi Amagat va fa estirar aManuGarcia i la pilota acaba sortint fregant pel travesser. Abans que l'àrbitre xiulés el final de la primera part l'ha tornat a tenir els grana amb una bona jugada de Pol Domingo que, recupera la pilota a la zona de mitjos i ell mateix finalitza la jugada amb un xut per sobre del travesser.

En un partit on els grana han anat de menys a més ha estat a la segona meitat quan s'han vist més còmodes a sobre del terreny de joc. Amb l'entrada deBonillael Nàstic vaferun salt de qualitat.Pocs minutsal camp ja va avisar amb un xut llunyà després de veure avançat al porter de l'Olot. Al minut 61 va posar la pilota al cap de Pablo Fernández, que va rematar la centrada per sobre de la porteria rival. El gol no va trigar massaaarribar, els d'Agnépressionavenal rival al joc i va ser en el primer córner del partit on van recollir els fruits dels seus esforços. Al minut 66,Bonillapica el córner, Ribelles la pentina al primer pal iAythamiremata contundent cap a dins de la porteria amb una gran jugada assajada. L'ensurt del partit ho ha tingutFranCarbia, que ha estat retirat del terreny de joc per unes molèsties.

Els de RaülAgnéacaben amb victòria aquesta pretemporada amb un balanç de 4 victòries, 1 empat i 2 derrotes. El primer partit de la temporada té llocel proper diumenge29 d'agost a les 19:30 al camp de l'AtléticoSanluqueño.

Olot. Batalla, Gerard, Ayala, Blázquez, Eloi, Arranz, Èric Vilanova, Ferri, Moha, Kilian i Terma. També van actuar Serrano, Ferrón, Zaka, Pedrosa, Pijuan iCallís. Nàstic. Manu Garcia, Pol Domingo, Trilles, Aythami, Joan Oriol, Del Campo, Fullana, Pol Prats, Montalvo, Pedro i Edgar. També van actuar Fran Carbia, Ribelles, Simón, Quintanilla, Bonilla, Pablo Fernánez, Jannick i Ballesteros. Gols. 0-1, Aythami Artiles (75'). Targeta groga per Edgar Hernández. Incidències. L'Estadi Municipal sense incidències. Àrbitre. Sergi Rimbau Guillaumes (Col·legi Català)