Natació

El CN Tàrraco suma vuit medalles en el Campionat de Catalunya d'estiu infantil

La nedadora Lucía González va penjar-se vuit medalles, una amb l'equip de relleus femení

Els atletes del club tarragoní que van participar en les proves.

El CN Tàrraco suma vuit medalles en el Campionat de Catalunya d'estiu infantilCN Tàrraco

El Club Natació Tàrraco ha aconseguit vuit medalles en el Campionat de Catalunya d'estiu de natació en categoria infantil que es va disputar des del passat dijous fins aquest diumenge a la piscina Sylvia Fontana de l'Anella Mediterrània de Tarragona. D'aquestes vuit medalles, set se les va penjar Lucía González, amb dues d'or en els 1.500 metres lliures i en els 400 metres estils, dues d'argent en els 800 metres lliures i en els 200 metres papallona, i tres de bronze en els 400 metres lliures, en els 200 metres estils i en els 100 metres papallona. A més, González va acabar en tercera posició en la classificació de millor rendiment punts FINA amb la prova dels 1.500 metres lliures.

En la vuitena medalla assolida pel club tarragoní també hi va participar Lucía González, ja que la va aconseguir l'equip de relleus femení format per Maria Huertas, Agnès Rius i Carlotta Colom, a banda de Lucía González. L'equip femení va aconseguir la medalla de bronze en esl 4x200 metres lliures. Des del club també destaquen els 27 llocs de finalistes aconseguits per l'equip d'11 nedadors.