Florian i Bouza van vèncer en la final femenina a disputada a la platja de l'Arrabassada

Un duel disputat aquest diumenge al matí per Ramírez i Kamenov.

Carrodeguas i Edwards guanyen la prova tarragonina del Campionat de Catalunya de vòlei platjaGerard Martí

La platja de l'Arrabassada de Tarragona ha acollit aquest cap de setmana la cinquena prova del Campionat Català de Volei Platja. El circuit ha fet parada a Tarragona per primera vegada en la seva història i els guanyadors han estat els jugadors del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau, Elio Carrodeguas i Dexter Edwards, en categoria masculina, i Nazaret Florian i Núria Bouza, en femenina.

La platja de l'Arrabassada ha acollit els primers duels del campionat dissabte i aquest diumenge, al matí van disputar-se els darrers partits per classificar-se per la final. Al punt de les sis de la tarda va arrencar la primera final, la femenina, amb la parella Júlia Bonet i Becky Fernández enfrontant-se a Florian-Bouza. Les campiones han estat Florian i Bouza després de decidir l'enfrontament al tercer set. Bonet-Fernández han començat guanyant amb un contundent 21 a 11, però en el segon set Florian i Bouza van empatar 1 a 1 amb un disputat 17 a 21. En el tercer i definitiu set, la parella Florian-Bouza va guanyar 12 a 15. Aquesta és la segona prova que guanya aquesta parella, que va aconseguir la victòria a Barcelona.

En el quadre masculí, la final va estar protagonitzada per Carrodeguas i Dexter que s'enfrontaven a Zdravko Kamenov i Sergio Ramírez. Els jugadors del CV Sant Pere i Sant Pau no han deixat opció als seus rivals i s'han endut la prova tarragonina per 2 sets a 0. En el primer van vèncer 21 a 16, el mateix resultat que en el segon set. Els dos jugadors cooperativistes van arribar a la prova després de ser campions a Torredembarra i segons al Madrid International Open.