El Barça deixa al Reus Deportiu sense final (3-6)

Els reusencs es van avançar, però els blaugrana van posar a treballar la maquinària i van deixar als roig-i-negres sense opcions

Joan Salvat, durant un moment del partit contra el Barça a La Corunya.

El Barça deixa al Reus Deportiu sense final (3-6)Reus Deportiu

El Reus Deportiu no estarà present en la final de la Copa del Rei d'aquest diumenge. El Barça ha estat molt Barça i ha superat als de la capital del Baix Camp aquest dissabte al vespre per un clar 3-6.

Tot i això, han estat els reusencs els que s'han avançat a l'electrònic. Una diana de Marc Julià de falta directa quan tan sols havien passat 50 segons de joc ha donay esperances als de Jordi Garcia. El duel ha arrencat de forma accidentada, ja que la jugada de la diana de Julià ha estat precedida d'una targeta blava a Sergi Panadero.

Ha rectificat ràpidament el conjunt blaugrana i ha aconseguit empatar en el 4', gràcies a un gol de Pau Bargalló. A partir d'aquest moment, ha sortit la piconadora barcelonina i s'ha mostrat imparable.

Pablo Álvarez ha remuntat en el 10', Sergi Llorca ha marcat el tercer del Barça al quart d'hora de partit i, en el 17', l'electrònic ja assenyalava l'1-4 gràcies, pels interessos del Barça, a la diana d'Ignacio Alabart.

A partir d'aquí, el Reus Deportiu ha hagut de remar a contracorrent, però no hi ha pogut fer res. Àlex Rodríguez ha retallat distàncies, però Joao Rodrígues i Pau Bargalló, en el 24' i el 25', respectivament, han sentenciat.

Quatre gols per sota van ser massa dianes i l'únic que va poder fer el Reus, a banda de lluitar i donar la cara fins al final, va ser maquillar el marcador amb un gol de Joan Salvat als 35 minuts d'enfrontament. Així, la temporada roig-i-negra es dona per finalitzada.