Grans actuacions del Club Atletisme de Tarragona al Campionat d'Espanya Màster

Han aconseguit un total de 5 podis i un nou rècord d'Espanya al torneig

L'atleta Dídac Expósito, al podi.

Grans actuacions del Club Atletisme de Tarragona al Campionat d'Espanya MàsterCedida

El darrer cap de setmana el Club Atletisme de Tarragona va aconseguir un total de 5 podis i un nou rècord d'Espanya al Campionat d'Espanya que va tenir lloc a Sabadell. Les diferents proves van realitzar-se a l'Estadi Municipal Josep Molins de Sabadell.

PatriciaAmador va aconseguir la segona posició al campionat Màster de Milla en categoria F40. D'aquesta manera, Amador va proclamar-se subcampiona d'Espanya de Milla amb una marca de5'20"90.

Els atletes BàrbaraPintadoi DídacExpósitovan participaren elMàster de Pentatló de Llançaments.

En categoria F35, BàrbaraPintadova ser tercera d'Espanya amb una marca de 2523 punts.Pintadoiniciava el pentatló amb un millor llançament de martell de 29,13 metres, el que suposa una nova millor marca de la temporada. A la segona prova va enviar l'artefacte del pes fins als 8,84 metres. En disc va fer una marca de 34,73 metres. En el llançament de javelina va fer un millor llançament de 22,95 metres, el que suposa una nova millor marca de la temporada. I finalment en el llançament de martell pesat enviar l'artefacte de 9,08 kg fins als 10,28 metres.

A la categoria M45, DídacExpósitova fer-se amb el bronze amb una marca de 2642 punts.Expósitova iniciar el pentatló amb la prova del martell on va fer marca de la temporada en enviar l'artefacte fins als 32,61 metres. En el llançament de pes va fer una marcad'11,13metres. En el disc va enviar l'artefacte fins als 29,61 metres. A la javelina va fer un millor llançament de 26,58 metres, el que suposa una nova millor marca de la temporada. I finalment en el llançament de martell pesat va enviar l'artefacte fins als 9,90 metres.

Finalment, Josep MariaMateoi GemmaSolévan representar al Club Atletisme Tarragona al Màster de Proves Combinades.

Josep MariaMateoes va proclamar campió d'Espanya de decatló en categoria M55 i va tornar a batre el seu propi rècord d'Espanya de decatló en categoria M55 fent una marca de 6062 punts. A la primera jornada va destacar en el salt de llargada amb un millor salt de 5,20 metres, en salt d'alçada en superar el llistó dels 1,53 metres i en els 400 metres llisos parant el cronòmetre en1'01"80. Durant la segona jornada, les puntuacions més altes les va aconseguir a les proves de salt amb perxa, prova en què va superar el llistó dels 3,20 metres i en la dura prova final dels 1500 metres llisos amb un temps de5'38"86. A més a més, en els 100 metres llisos va fer una marca de 13,07 segons tot i tenir un vent contrari de 2,3 m/s, en el llançament de pes va enviar l'artefacte fins als 8,11 metres, en els 110metres tanquesva parar el cronòmetre en 19,49 segons i en els llançaments de disc i javelina va fer un millor llançament de 24,16 metres i 24,57 metres respectivament.

GemmaSoléva penjar-se la medalla de bronze a la categoria F50 en finalitzar l'heptatló amb una marca de 3808 punts, el que suposa una nova marca personal per l'atleta tarragonina.Soléva aconseguir millorar les seves antigues marques personals en els 200 metres llisos amb una marca de 32,14 segons tot i tenir un vent contrarid'1,4m/s, en el llançament de javelina amb un millor llançament de 17,67 metres i en els 800 metres llisos amb una marca de2'57"32. A més a més, en els 100metres tanquesva parar el cronòmetre en 15,14 segons, en llançament de pes va enviar l'artefacte fins als 7,96 metres, en salt d'alçada va superar el llistó dels 1,23 metres i en salt de llargada va fer un millor salt de 3,42 metres.

Amb aquests resultats, el Club Atletisme Tarragona certifica una bona actuació al Campionat d'Espanya celebrat a Sabadell.