El CB Valls cau davant el Mataró i no competirà la fase d'ascens a la lliga LEB Plata (66-78)

Els d'Oriol Pozo han completat una gran temporada, sent líders del grup C1

Els jugadors del CB Valls lamentant la derrota.

El CB Valls cau davant el Mataró i no competirà a la fase d'ascens a la lliga LEB Plata (66-78)Cedida

ELCBValls no aconsegueix accedir a la fase d'ascens a la lligaLEBplata després de caure contra el Mataró al pavelló JoanaBallartper 68 a 78.

Els d'OriolPozovan començar el partit amb bon peu, completant el primer quart amb un 13-8 i bones sensacions, l'equip es veia sòlid per mantenir la diferència de punts i aconseguir la victòria. Però el partit és molt llarg i durant el segon quart el Mataró va castigar als tarragonins a base de triples i van capgirar el marcador acabant amb un 30-35. El tercer quart va ser un cop sobre la taula per part del Mataró, que va ampliar encara més la diferència de punts i va establir-se com a clar dominant del partit, acabant el tercer quart amb un marcador de 40-58. De cara l'últim quart, els d'OriolPozovan sortir per la remuntada, amb el públic del pavelló animant-los amb totes les seves forces van intentar retallar punts per capgirar el marcador, però tot i que van fer unes bonesconnexionsofensives, el Mataró va aconseguir parar l'envestida i va fer-se amb el passi a la fase d'ascens.

ElCBValls ha realitzat una gran temporada, superant a tots els seus rivals durant la temporada regular i establint-se com a primers de grup.