El CBT també guanya lluny de casa (Gran Canaria 69 - 76 CBT)

El conjunt tarragoní ha aprofitat l'empenta que va suposar la victòria de la setmana passada al Serralo

Els jugadors del CBT en un escalfament previ al partit

El CBT també guanya lluny de casa (Gran Canaria 69 - 76 CBT)Gran Canaria

El CBT continua en estat de gràcia i guanya per segona jornada consecutiva, en aquesta ocasió, s'ha imposat al Gran Canària que jugava com a local. Els tarragonins han donat la volta al marcador després d'un bon començament del canaris, competint fins a estar davant dels locals al final del partit.

La sortida del Gran Canaria ha sorprès a l’equip de Berni Álvarez, que s’ha arribat a veure 14 punts per sota. Amb el pas dels minuts, els locals s’han quedat sense gasolina, mentre que els tarragonins han fet una demostració de fortalesa mental i han sabut esperar el seu moment per capgirar el marcador a l’inici de l’últim quart i no abandonar més el seu control. Ferran Torres ha comandat una vegada més els seus i, amb 15 punts, 6 rebots i 16 de valoració, ha estat el millor jugador del CBT.

Iniciava el partit amb més encert per part de l’equip local, amb un triple i una cistella de dos. Ndiaye convertia els primers dos pels seus per deixar un marcador de 5 a 2 durant els primers minuts. Els grocs afegien una marxa més amb transicions ràpides i quatre punts consecutius que obligaven a Berni Álvarez a aturar el partit. El CBT no despertava i concedia un nou triple al conjunt local, que marxava de 12 punts (14 – 2). Torres trencava la dinàmica negativa amb 4 punts consecutius, i l’equip millorava la línia defensiva, forçant les pèrdues de pilota. Els canaris no afluixaven però els de Berni tampoc perdien l’estela i pujaven el seu ritme amb cistelles de contracop per posar-se a 6 (18 – 12). El Gran Canaria no volia deixar-se sorprendre al final de quart i, tot i un triple de Zanca, recuperava les bones sensacions i el bon joc tant ofensiu com defensiu per anotar-se el primers deu minuts per 26 a 15.

Els locals seguien apretant des de la línia de 3, sense donar treva als tarragonins. Als blaus els costava trobar accions fàcils que els donessin confiança per apropar-se perillosament. Obria el camí Coronel amb dos triples (32 – 25), però el CBT seguia remant a contracorrent. David Fernández contestava a Montero de la mateixa manera, amb un triple, i l’equip acompanyava amb una bona defensa i una bona cistella de Vinós que posava el 38 – 32 a l’electrònic. Una cistella a banda i banda servia per marxar al descans amb un resultat favorable a l’equip local (40 – 34).

El tercer quart no podia començar millor per al CBT. Un 0 a 5, obra de Vinós i un triple de Tugores, posaven els blaus de ple en la lluita pel control del marcador (40 – 39). Els de Berni transmetien millors sensacions, amb el cap fred i imposant el seu ritme. S’igualaven les forces però seguia el domini canari, que es retrobaven amb el triple (49 – 43). El CBT passava a controlar el rebot ofensiu, el que els donava moltes accions de segona jugada que sabien aprofitar per mantenir-se a un sol punt (50 – 49).

Adrià Duch, de tres, posava el CBT per davant en el marcador per primera vegada amb l’arrencada del darrer període (50 – 52). Amb el resultat a favor, els blaus es permetien parar el partit, imposar el seu joc i marxar de set amb un triple del capità David Fernández (50 – 57). Amb el hàndicap de les faltes personals comeses pels blaus, i amb diversos jugadors amb 4 faltes acumulades, els locals aprofitaven per pujar la intensitat i dinamitar la renda aconseguida per l’equip de Berni (57 – 57). Els triples queien ara del costat blau. David Fernández i Tugores n’anotaven dos de consecutius i tots dos al límit de la possessió, per seguir comandant l’electrònic (62 – 66). Una gran jugada col·lectiva, amb finalització de Torres a falta de 40 segons, resultava clau per aconseguir la segona victòria consecutiva (69 – 76)