El CBT no afluixa

L'equip dirigit per Berni Álvarez ha aconseguit aquest diumenge la quarta victòria consecutiva

Imatge del partit de la primera volta.

L'Ibersol CBT no afluixaJoan Carles Borrachero

Quarta victòria consecutiva de l’Ibersol CBT, aquest diumenge a la pista del Palma Air Europa (54 – 82). L’equip de Berni Álvarez ha tornat a fer gala d’una imponent defensa en un partit que ha dominat de principi a fi, i que els mantindrà una jornada més liderant el seu grup de la Lliga EBA amb 15 victòries. Dani Tugores, amb 14 punts, 5 assistències i 20 de valoració; i Ferran Torres, amb 16 punts, 6 rebots i 20 de valoració, han estat els millors jugadors del partit. Joan Sorolla no ha viatjat per lesió.

L’Ibersol CBT ha començat molt bé el partit, amb un parcial d’inici de 0 a 16 que servia per posar les seves cartes sobre la taula. Els errors locals, sumats a l’encert i la intensitat blava han fet que el marcador es disparés al final del primer quart (5 – 25).

Els de Berni mantenien el ritme al segon quart, però apareixia la precipitació en certs moments, que els feia perdre el control del partit i, a la vegada, que el Palma trobés camí per fer mal als tarragonins. Els mallorquins aconseguien igualar les forces, amb 13 punts per a cada equip, però la renda de l’Ibersol CBT els feia marxar al descans 20 punts per sobre (18 – 38).

Amb l’arrencada del tercer quart, els blaus es retrobaven amb el bon joc i les bones sensacions. Tres triples consecutius de Pape Mbaye donaven confiança a l’equip, que recuperava el control del rebot defensiu i la velocitat en atac, fent que l’Ibersol CBT trenqués definitivament el partit (36 – 61).

Berni Álvarez ha aprofitat l’últim quart (54 – 82) per rotar i donar minuts als homes menys habituals per tal d’entrar en la dinàmica de joc, pensant en els difícils compromisos que l’equip té per davant.