Màxima entrega sense premi

Els grana perden 0-1 contra el Villarreal B en un partit on han jugat 60 minuts amb un menys

El porter va refusar una bona centrada cap a Lolo Plá que podia rematar a plaer.

Màxima entrega sense premiOlívia Molet

El Nàstic ha caigut per la mínima (0-1) en un bon partit dels tarragonins però als quals els ha condemnat l'expulsió deBonillaa la primera meitat. Els grana pràcticament nohan concedit ocasions al seu rival, però una genialitat de Diego haaconseguit batre a Bernabé. Tot i la inferioritat sobre el terreny de joc i sobre el marcador, els grana no han abaixat els braços i han buscat el gol de l'empat fins al darrer minut de partit.

Com ja és habitual en el Nàstic de ToniSeligratels grana han començat el partit buscant jugades directes a l'àrea rival i exercint unaexcel·lentpressió en camp propi, donant la possessió al rival abans que aquest travessi la línia del mig el camp. A partir d'aquí, els tarragonins no deixaven espai als seus rivals i aconseguien robar totes les pilotes per sortir ràpidament a l'atac amb bones combinacions. La primera aproximació grana no ha trigataarribar, Pereira des de la dreta ha centrat al segon pal on estavaLoloPlápreparat per rematar però el porter rival ha posat bé la mà per desviar l'esfèrica abans que aquesta arribés aPlá.

El partit pintava molt bé per als tarragonins que estaven neutralitzant alVillarrealB i gaudint d'algunes ocasions de gol, tot i que no massa clares. La següent l'ha protagonitzatBonillaamb un llançament de faltadirectacentrat que el porter rival ha refusat amb els punys i el rebot l'ha enganxatJuanRodríguez, tot i que ha enviat la pilota per sobre del travesser. El guió del partit ha canviat de sobte en el minut 17'quan els tarragonins s'han quedat amb un home menys. ElVillarrealB sortia al contraatac per la seva banda dreta iBonilla, intentant tallar-lo, ha arribat massa tard i s'ha acabatemportant per davanta Diego amb una entrada. L'àrbitre no ha tingut cap dubte i ha expulsat amb vermella directa al lateral en una acció molt protestada pel públic però que no deixa cap mena de dubte veient com de tard ha arribat a l'acció.

Amb l'expulsió deBonilla,Goldarha passat al lateral esquerre iLoloPláha endarrerit la seva posició al mig del camp acompanyant aMárquez. Aquesta superioritat numèrica l'ha aprofitat a la perfecció elVillarrealB que ha començat a atacar trobant espais per primera vegada en el que portaven de partit. En un d'aquests atacs, Diego ha rebut l'esfèrica a la frontaldel'àrea i ha aconseguit batre a Bernabé amb un xut potent i creuat al pal dret de la porteria grana. Abans del gol,Seligrathavia reordenat l'equip amb l'entrada de PolValentínal lateralesquerresubstituint a un sacrificat Pereira. Així doncs,Goldarha tornat al mig iLoloPlás'ha quedat sol en punta. L'atacant grana ha fet un bon partit lluitant totes les pilotes aèries i participant en el joc de l'equip amb bones passades. Amb l'entrada deValentín, el Nàstic ha tornat a jugar millor, però trobant molt a faltar un jugador més sobre el terreny de joc. Els jugadors del filial aprofitaven qualsevol acció dividida per protestar i l'àrbitre concedia la falta, unes accions que han encès al Nou Estadi que haclamatcontra l'àrbitre durant la primera meitat i també al final de la primera meitat i a l'inici de la segona.

A la segona part el Nàstic ha sortit convençuta pel gol de l'empat i tots els jugadors ho han deixat tot sobre el terreny de joc, tot i que sense fortuna. Els tarragonins han gaudit d'una bona ocasió al primer minut d'aquest segon temps amb un xut deValentíndes de la frontal que el porter ha enviat a córner. Els tarragonins han avançat la pressió fins a l'àrea rival i el filial groguet no aconseguia sortir amb la pilota jugada. Menció especial per aBruguique no ha deixat ni un mil·límetre d'espai al seu defensor més pròxim, de fet, per la seva banda és per on més pilotes s'han recuperat en posicions ofensives. Ben aviat, la inferioritat numèrica ha passat factura a un Nàstic que ha hagut de recular uns metres amb el pas dels minuts, veient que no aconseguien empatar el partit amb facilitat.

Aquests espais de marge els ha aprofitat elVillarrealB per alentir el ritme de partit i obligar als tarragonins ha deixat espais amb un bon joc de possessió dels visitants. Així han arribat dues ocasions bones de gol que Bernabé ha aconseguit refusar a córner els dos xuts.Seligratha refrescat l'equip donant entrada aPetcoffperJaviMárquezque encara no està 100% físicament i la seva presència s'anava diluint amb el pas dels minuts. L'entrada dePetcoffno ha aportat la contundència que s'esperava al mig del camp però senseBonillaniMárquez, ha agafat les regnes per executar totes les accions a pilota aturada. La majoria d'elles centrades perPetcoffi rematades perPeronei totes amb la pilota perdent-se per línia de fons. L'últim canvi del tècnic grana ha estat el d'HabranperLoloPlá, una substitució que ha restat més que no pas sumar.Pláha demostrat avui un gran canvi respecte a les seves darreres aparicions, ha lluitat cada pilota dividida, s'ha associat amb els seus companys i ha pressionat intensament però el seu canvi,Habran, ha fet tot el contrari.Seligratha apostat per la velocitat i verticalitat del francès però aquest, en punta, no ha generat cap mena de perill. Minuts més tard ha passat a banda dreta iBruguis'ha situat en punta iHabranha realitzat una bona jugada individual que per ben poc no acaba en gol. El francès s'ha desfet del seu defensor i ha corregut fins a línia de fons on ha passat l'esfèrica a l'interior de l'àrea, allàBallesterosha controlat i, a la mitja volta, ha xutat a porteria però la pilota ha sortit per sobre del travesser.

Els grana han acabat el partit a l'àrea rival en un autèntic bombardeig al rival però no han pogut aconseguir el gol de l'empat. El partit ha acabat amb el 0-1 en el marcador, un resultat desfavorable i, probablement, injust tenint en compte els esforços dels jugadors grana. És per això que el públic ha acomiadat amb un fort aplaudiment als seus jugadors que ho han donat tot sobre la gespa del Nou Estadi. Amb aquesta derrota, els tarragonins es mantenen catorzens amb 17 punts, dos per sobre delplay-offde descens que ara mateix l'ocupa l'AtléticoLevanteamb un partit menys, el d'aquesta tarda.