Sentenciats

El Nàstic cau derrotat 2-0 contra el Sabadell i deixa Bartolo amb els dos peus fora de la banqueta

Un dels instants del partit disputat a la Nova Creu Alta

SentenciatsCE Sabadell

El Nàstic noaixeca el cap. Lalíniadefensiva continua condemnant els tarragonins que han sortit derrotats de la Nova Creu Alta i amb XaviBartolosentenciat. El partit ha començat força igualat però amb el pas dels minuts els locals han començat a agafar el ritme del partit. Al minut 5' Bernabé ha hagut de refusar un xut potent d'ÓscarRubiodes de la frontal. A partir del minut 20', ha començat l'ofensiva del Sabadell que ha acabat amb tres córners pràcticament consecutius, tot i que cap d'ells ha acabat en gol. Després d'aquests consecutius atacs, el Nàstic ha tingut l'ocasió més clara del partit fins al moment. Pereira ha rebut l'esfèrica dins l'àrea però en el mà a mà contraMackay, el porter ha aconseguit refusar el xut. El rebot l'ha tornat a agafar Pereira que, amb un xut més forçat, ha acabat enviant l'esfèrica a la banda.

Just després ha arribat el primer gol del partit, el de Néstor Querol. FerranGinerha perdut l'esfèrica pel costat dret del camp, des d'allà, AdriCuevasha fet un gran canvi de banda cap a Querol que entrant en diagonal s'ha plantat dins l'àrea i ha acabat batent a Bernabé davant la fluixa pressió deViti,PeroneiJuanRodríguez. Amb l'1 a 0 en el marcador, el Nàstic s'ha enfonsat i el Sabadell ho ha aprofitat per ampliar distàncies. Els nervis han aflorat a la defensa grana que en la següent acció no ha estat gens encertada refusant l'esfèrica i per poc no acaba amb gol d'EdgarHernández.Peroneamb un misto i desprésJuanRodríguez sense arribar a desviar l'esfèrica, han deixat sol al davanter arlequinat que ha enviat la pilota per sobre del travesser. El seu ha estat un avísdel quevindria després. Al minut 40', PolValentínha hagut de trencar un contraatac amb una falta a la frontal de l'àrea. Des d'allà,EdgarHernández ha aconseguit fer el segon gol del Sabadell amb un magistralllançamentdirecte. El xut ha anat per l'escaire dret de Bernabé que, tot i tocar la pilota, no ha pogut fer res per evitar el gol. La primera meitat ha finalitzat amb el 2-0 en el marcador.

Bartoloha intentat fer reaccionar l'equip donant entrada a dos jugadors,BallesterosiHabranque han ocupat els llocs deGineri Pereira. Un d'ells,Habran, ha estat a punt d'escurçar distàncies amb un xut creuat però l'esfèrica ha acabat sortint llepant el pal. Semblava queHabranvolia comandar l'equip en atac per banda dreta però poc ha durat la seva insistència. En una acció posterior, AleixCochha hagut d'aturar-lo fent falta.Bonillas'ha encarregat de centrar l'esfèricaa l'àrea però ningú ha pogut rematar-la. Poc després, el Sabadell ha tornat a posar la por al cos del Nàstic amb una rematada de cap deRubiodavant de Bernabé que ha executat massacreuada. Amb el pas dels minuts, el conjunt tarragoní s'anava encomanant a les accions individuals d'Habran, Pedro,BruguiiBallesterosperò tampoc així han aconseguit retallar distàncies. Al minut 60',Pajarero, central arlequinat ha impedit queBruguies plantés sol davant el porter, interferint una bona passada dePetcoff.Brugui, aquesta segona meitat ha estat ocupant la mitja punta però ha tingut poc temps per ensenyar tot el que sap, ja queBartoloha decidit substituir-lo perLoloPlá, un canvi que ha fet perdre molt en l'atac grana. En els últims 20 minuts,Ballesteross'ha esforçat per intentar ajudar l'equip a aconseguir el gol amb diferents accionsindividualsperò tampoc ho ha aconseguit. En una primera jugada ha penjat una bona pilota a l'àrea però ningú ha pogut rematar. En la següent s'ha desfet de dos defensors però quan arribava a la frontal li han acabat prenent l'esfèrica. La tercera ha estat la més bona de totes però ha tingut un final molt semblant.Ballesterosha agafat l'esfèrica en camp propi i ha arribat fins a la frontal desfent-se de diversos defensors, allà s'ha associat ambLoloPláque li ha tornat l'esfèrica.Ballesteross'ha desfet del porter però s'ha quedat sense angle i no ha pogut materialitzar la jugada.

Després ha tornat a serHabranel protagonista d'una jugada per banda dreta que, després de fer un Barret al seu defensor, ha centrat al segon pal on es trobavaLoloPlá. Aquest no ha cregut necessari saltar per rematar l'esfèrica i ha acabat desaprofitant una bona ocasió de gol. Els minuts passaven i els nervis cada vegada es feien més evidents,especialmenten defensa on, tant Rodríguez comPerone, anaven cometent errades greus que no acabaven en gol per ben poc. El partit anava morint lentament amb un Sabadellcòmodeque no deixava gaires opcions a l'atac grana tot i que aquest ha tingut una nova ocasió de gol, un xut potent dePetcoffdes de la frontal que nomésMackayha pogut impedir. El migcampista ha engaltat la pilota a la perfecció i l'ha rematat ajustada al pal dret de la porteria però el porter ha intervingut a la perfecció. Una vegada més, l'equip deBartoloha acabat encaixant dos gols i no ha pogut fer pràcticament res per remuntar o, almenys, empatar l'enfrontament. Tot indica queBartoloté les hores comptades com a entrenador del Nàstic amb aquesta derrota.