El Reus, eliminat a les primeres de canvi per un Lleida molt efectiu (1-2)

Els lleidatans van marcar en dos moments clau del duel i van deixar sense Copa als amfitrions

Els reusencs  es van veure sorpresos tot i partir com a favorits.

El Reus, eliminat a les primeres de canvi per un Lleida molt efectiu (1-2)FEP

El Reus Deportiu queda eliminat a les primeres de canvi a la «seva» copa del Rei en caure contra el Lleida (1-2) en un duel en el qual els lleidatans van saber aprofitar les poques ocasions de què van disposar i van marcar en dos moments clau de l’enfrontament.

El partit va ser realment dur per als reusencs, els quals es van trobar amb un mur en la defensa lleidatana, sobretot a la primera meitat. Va tenir la sort el conjunt de la Terra Ferma de posar-se per davant en el marcador mitjançant una diana d’Andreu Tomàs als sis minuts de joc. El jugador va disparar gairebé des de casa seva i va batre un Càndid Ballart que no es podia creure el gol que acabava d’encaixar.

Lluís Tomàs es va posar en mode heroi per salvar als seus de les constants envestides reusenques. Joan Salvat, als onze minuts, va provar sort, però va salvar el meta visitant. Quatre minuts més tard, Àlex Rodríguez va intentar el gol, però Tomàs va tornar a intervenir.

Atacs reusencs

Les ocasions de gol per part reusenca eren constants. Fins i tot, Mar Julià va disposar d’una falta directa, que també va resoldre bé el porter del Lleida, el gran responsable que els seus marxessin al descans per davant a l’electrònic.

En el segon acte, el pes ofensiu va tornar a caure de la banda reusenca. Fins a dues ocasions de gol en el primer minut de joc posaven de manifest les intencions de l’equip. Tiago Rafael va despertar a la segona meitat i va ser un dels jugadors més actius, ofensivament parlant, per part dels reusencs, els quals estaven tranquils al darrere amb un Càndid Ballart ferm sota pals.

Quan millor estava el conjunt reusenc, gerro d’aigua freda en forma del gol que significava la sentència. Joan Cañellas culminava un bon contraatac per deixar fora de combat a un equip que queda fora a la primera.

A falta de 26 segons, Marc Julià va retallar distàncies, tot i que va ser massa tard.

Reus Deportiu. Càndid Ballart, Joan Salvat, Marc Julià, Àlex Rodríguez i César Carballeira. També van actuar Joan Estala, Ferran Giménez, Tiago Rafael i Cristian Rodríguez.

CE Lleida Llista Blava. Lluís Tomàs, Bruno Di Benedetto, Joan Cañellas, Andreu Tomàs i Roberto Di Benedetto. També van actuar Maximiliano Oruste, Jordi Creus, Raúl Fernández i César Candanedo.

Gols. 0-1, Andreu Tomàs (6’); 0-2, Joan Cañellas (48’); 1-2, Marc Julià (50’).

Àrbitres. Rubén Fernández García i Antonio Gómez Sánchez. Va mostrar la targeta blava al visitant Maximiliano Oruste.